reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Sylka gratuluje udanej wizyty!!!

Marika o jakiej ty diecie dla karmiacych matek mowisz? U nas jest tak,ze zaleca sie jesc wszystko ale po trochu, jesli bedzie cos, na co dziecko zle zareaguje, to nie jesc. ja jednak stosuje sie do rad mojej mamy no i nie jem ani cebuli(albo b.male ilosci),czosnku, ani kapusty bo sa wzdymajace, ale poza tym jem wszystko ostre, nie ostre kwasne slodkie tluste itd... stosuje sie do tutejszych zalecen.i powiem Wam corcia nie miala nigdy zadnych problemow z kolkami itp.
Jednak trzeba wyczuc swoje dziecko i jesli bedzie plakalo a zwlaszcza po jedzeniu to warto to zbadac, moze miec np.skaze bialkowa, to wtedy juz sa inne zalecenia lekarskie.
Ale schudnac sie da nawet bez diety bo wraz z mlekiem uciekaja cale nasze zapasy:-)takze ja mimo prawie 8 na plusie sie nie martwie;-)

Marika, dzięki.
Teraz leżę i czekam na efekty. Jeszcze ich nie czuję.
Mam teraz schizę, że Szymon słabo się rusza. Boże, niechże przejdzie to samopoczucie i będzie dobrze.

No właśnie, Kasia, jak tu się nie denerwować?? Pierwszy raz takie samopoczucie słabe i nie jestem pewna co się dzieję. Ale nie chcę wpadać w panikę. Poczekam i przejdzie - MUSI!
Wiecie, dla mnie wszystko takie nowe w tej cięży, a ja się o nią dalej tak boję i trudno mi zapanować nad nerwami...

yoanna skoro napina ci sie brzuch to moze powinnas magnez brac, ja biore 3-4 razy dziennie a niekiedy tez nospe ale to zadko, zwlaszcza ze teraz fenoterol co 4 gdzony łykam. a nospe gina mowila ze tez mozna 4 dziennie gdyby bylo bardzo źle

reklama
Hej dziewczynki:)) ja wizyte mialam juz rano ale jakos nie moglam zebrac sie z napisaniem:) a i glowa jakas ciezka i boli... no wiec:)

Widzialam mojją rybke:)) wszystko jest w porzadku:)) Pomiary wszystkie ok:) ogolnie niunia bez zastrzeżen:))Porobil jej pare zdjec i wydaje sie ze dzidzia ma duzy nosek:p a ani ja ani moj luby duzych nosow nie mamy:p ale to moze zdjecie tak wyszlo:)):pPP Ruszala sie przy badaniu chyba sie zdenerwowala ze jej przeszkadzamy bo jak juz wyszlismy z gabinetu tak mnie w srodku w pipke kopnela ze az mnie zapieklo:)))
Ale jestem mega szczesliwa, najwazniejsze ze wszystko w porzadku. Pindol nie urósl, pipka jest poki co:)):p I wazy juz 814g toz to juz pannica:))) Kocham tego mojego szkraba okropnie:)) a i moj S taki dumny jak paw:))

Do góry