reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

jejciu dziewczyny...widze ze coraz wiecej tych chorbsk, infekcji itd... :(
grudnioweczka - zdrowka dla Olci! Biedna mala, kurcze co chwila jej sie cos przypeta :(
Fifka- no to walcz bidulo z ta infekcja...
blue- ty sie kobietko nie forsuj I oszczedzaj...dobrze ze to tylko falszywy alarm :)
calineczka - gratulacje kochana!!!! No gonia te nasze panienki, gonia:) I szybkiego wyleczenie infekcji zycze :)
inomama - a jak tam Twoje sensancje?? przeszlo troche??

reklama
Calineczka gratuluje córeczki:)Blue uważaj na siebieGrudnióweczka organizm Oli jest wyczerpany i dlatego wszytko łapie, z tym nawadnianiem uwazaj, pamietam jak mi lekarz kazal dawac łyzeczkę co 2 minuty przez pół dnia i jezeli nie zwróci to bedzei spokojnie bo miała być już noc, a w przeciwnym razie kazał przyjechać właśnie na kroplówkę, oby was to ominęło, nam sie wtedy udało, liczę na to że Olci żołądek też to wytrzymaInomama jak twój żołądek?właśnie dzwoniła do mnie koleżanka ktora od niedawna powiedziala mi ze jest w ciąży (a tak liczylam na ubranka:) z czego bardzo sie ucieszylam, i dzwoni dzisiaj co robic bo ma jakies brudzenie, kazalam jej szybko spakowac sie i do szpitala pędzic po luteinkę. boże oby wszystko było dobrze

Hej kobiety, gratuluję udanych wizyt i poznania kto w brzuszku siedzi.

Ja dziś od rana mam schizy czy mi się wody nie sączą:( niby zawsze mam tam wilgotno szczególnie rano jak lutein ze mnie wypływa, ale sama nie wiem czemu mnie naszło:( Macie czasem uczucie takie? Ja to zawsze sobie coś do głowy wbije:(

Wiolka, ja też tak czasem mam i właśnie zamierzam za tydzień na wizycie porozmawiać o tym z ginem, żeby mnie uspokoił

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty &&&&&& !

blue staraj się teraz wypoczywać i nie przemęczać! Będzie dobrze!

grudnióweczka oj biedna ta Twoja mała, tyle co była chora! Zdrówka dla Was!
fifka mam nadzieję, że uda Ci się umówić do gina i infekcja pójdzie w niepamięć ;-)

Cześć dziewczynki:)
Przede wszystkim gratulacje udanych wizyt - Calineczka, Tamtusia cieszę się, że wszystko w porządku:-)

Grudnióweczka - trzymam kciuki za Olkę&&&&&&&&&&&
Blue, Ty nas nie strasz, oszczędzaj się:tak:

Fifka, mam nadzieję że ta infekcja to nic poważnego...

Inomama pomogły te domowe kuracje?:)

Wiolka obserwuj się ale staraj się nie martwić na zapas - ja też właściwie przez cały czas bez wkładki nigdzie się nie ruszam:) Lekarz mówił że niby to normalne że jest większa ilość wydzieliny więc jakoś nie panikuję:)

Blue, Marika, Agagsm - kciuki zaciśnięte:)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dona, kciuki zaciśnięte również za koleżankę - mam nadzieję że to tylko fałszywy alarm...

Calineczka: gratuluję córci:)

My po wizycie - szyjka długa, zamknięta, trzyma. Białko w moczu jest,ale śladowe - spadło, więc się mam nie martwić, krew - ideał, ale to u mnie norma. Infekcji nie widzi, a mi się zdaję, że jest, więc wymaz zrobiła i zobaczymy co wyjdzie..
Oprócz tego mam skierowanie do poradni ortopedycznej na ocenę rozejścia spojenia, bo boli:tak:
no i wzięłam tydzień L4, ale to dlatego żeby z moją małą ospą posiedzieć i ją doleczyć, a przy okazji ciut odpocząć - mam sie oszczędzać:-D:rofl2:

No i dostałam skierowanie na glukozę - mam zrobić między 24 skończonym a 26 tc. bleeee

następna wizyta 18.10

agagsm- gratuluje kochana udanej wizyty! :) jak to dobrze,ze wszystko ok:) a l4 ci sie przyda, odpoczniesz troszke i zaopiekujesz sie dzieckiem:)

a powiedz, bardzo to spojenie cie boli i caly czas, ze wyslano cie do poradni ortopedycznej? bo mnie tez boli, ale nie tak bardzo.

Gratuluję wszystkim udanych wizyt :) Wybaczcie, że tak ogólnikowo, ale nie wyrabiam na zakrętach jakoś:baffled:.
Ale cieszy jedno-ten wątek ogólnie kipi szczęściem:-D cudownie się czyta każdą dobrą wiadomość.

Kciuki za kolejne wizyty.
Ja wczoraj byłam na glukozie - jedno wielkie FUJ - cieszę się, że mam już to za sobą. Oby tylko wyniki były dobre. Wizyta w poniedziałek to się przekonam, bo wyniki z laboratorium idą prosto do gina mego.

reklama
Do góry