reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Emka , Bandyta gratuluje Wam :)

Fifka powodzenia na glukozie !

Bandyta nam Filipek też rączkami bużkę zasłaniał i wtulał sie do łożyska :) takie mam zdjecie w 4d jak tak noska przy łożysku "zgniótł" jakby przy szybie :) i w koło buzkę otwierał ... rozczulają takie widoki bardzo, ja wyłam jak dziecko:zawstydzona/y:

Kciuki za wszystkie najblizsze wizyty ! !!!

Salli - kurde, ciężkie rozmowy przed Tobą...a wynik ich nieznany...szkoda byłoby w tajemnicy przed chłopem szczepić, a może taki mus bedzie?

Sylka, Yoanna, Emka - no to super! cieszę się:) i gratuluję:)

Kasia - ale Ci fajnie, ze razem! a kiedy to różne szkoły są, mi powiedziano, że 28 tydzień

ja to dopiero mam problem z data porodu i nie wiem w co wierzyć:) Okresy miałam tak nieregularne, czasem nawet 2 w ciągu miesiąca, tak rozregulowane wszystko, ze nijak nie wiem:) A z usg oczywiście zmienia się co i rusz - tak więc niespodzianka i zagadka bedzie...

Miejskibandyta - Kajcisław!!!!!!!!!!Kajetan!!!!!!!Kajtulinda, Kajtuś, Kajko, Kajtula - li i jedynie! gratki synka:)

kciuki trzymam dziewczynki za dziś!

Inomama ja tez ciagle sie przesuwa a cykle co 24-35 dni no i wstrzel sie w datownik :szok: Dzidziulki sobie poradza jak wezma mamy w obroty to sie za glowy zlapiemy :)

proszę sprawdzić czy wszystkie wizyty wpisałam na listę!!

Emka kobieto, jeszcze jest czas na przekręcenie się do dołu główką! ty się nie martw o takie rzeczy ;) mój mały też jeszcze w położeniu miednicowym ale uwierz mi, że dzieciaczki mają jeszcze dużo czasu żeby się przekręcić
co do terminów porodu.... to mi wg usg ostatnio pokazuje na 10 stycznia... a żeby było ciekawie to faktycznie nie mam pojęcia na jaki dzień mam termin, bo i nic nie mam wpisane w karcie! lekarz mówi, że Gabyś jest o tydzień starszy

Kobiety moje kochane dzis wizytujace &&&&&&&&&!!!!!
Tym co po wizytkach bardzo gratuluje :)

Kurcze ja juz tez dawno sie pogubilam co z ta moja data porodu bedzie...co wizyta to inna data. Ale poki co roznice nie sa w sumie zbyt wielkie...Cykle za pierona nieregularne do tego PCOS I w ogole to chyba fuks ta ciaza :) Tremin z OM to 30.12 (urodziny mojej mamy :)) z pierwszych USG 06.01 pozniej sie przesunelo na 10-11.01 ze niby mlodsza ale teraz znow Emma tak nadgonila ze w tej chwili termin na 05.01 niby I to tak juz tak z zapasem (w sensie ze najpozniej 05.01) No I wez tu badz madry czlowieku I pisz wiersze... :):);)
Nawet nie zmieniam suwaczka ani nie prosze o zmiane daty bo pewnie I tak natura wymysli co innego dla mnie :)
Kuba sie urodzil 10 dni po terminie. Ale teraz jakos czuje ze to bedzie sam poczatek stycznia :) (OBY) :)

reklama
U mnie narazie z data porodu wg OM jest 16.01, wg USG 17.01..wiec generalnie bez różnicy wielkiej...ale I tak nastawiam sie na cc na poczatku stycznia:)

Do góry