reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Emka , Bandyta gratuluje Wam :)

Fifka powodzenia na glukozie !

Bandyta nam Filipek też rączkami bużkę zasłaniał i wtulał sie do łożyska :) takie mam zdjecie w 4d jak tak noska przy łożysku "zgniótł" jakby przy szybie :) i w koło buzkę otwierał ... rozczulają takie widoki bardzo, ja wyłam jak dziecko:zawstydzona/y:

Kciuki za wszystkie najblizsze wizyty ! !!!

Salli - kurde, ciężkie rozmowy przed Tobą...a wynik ich nieznany...szkoda byłoby w tajemnicy przed chłopem szczepić, a może taki mus bedzie?

Sylka, Yoanna, Emka - no to super! cieszę się:) i gratuluję:)

Kasia - ale Ci fajnie, ze razem! a kiedy to różne szkoły są, mi powiedziano, że 28 tydzień

ja to dopiero mam problem z data porodu i nie wiem w co wierzyć:) Okresy miałam tak nieregularne, czasem nawet 2 w ciągu miesiąca, tak rozregulowane wszystko, ze nijak nie wiem:) A z usg oczywiście zmienia się co i rusz - tak więc niespodzianka i zagadka bedzie...

Miejskibandyta - Kajcisław!!!!!!!!!!Kajetan!!!!!!!Kajtulinda, Kajtuś, Kajko, Kajtula - li i jedynie! gratki synka:)

kciuki trzymam dziewczynki za dziś!

Inomama ja tez ciagle sie przesuwa a cykle co 24-35 dni no i wstrzel sie w datownik :szok: Dzidziulki sobie poradza jak wezma mamy w obroty to sie za glowy zlapiemy :)

proszę sprawdzić czy wszystkie wizyty wpisałam na listę!!

Emka kobieto, jeszcze jest czas na przekręcenie się do dołu główką! ty się nie martw o takie rzeczy ;) mój mały też jeszcze w położeniu miednicowym ale uwierz mi, że dzieciaczki mają jeszcze dużo czasu żeby się przekręcić
co do terminów porodu.... to mi wg usg ostatnio pokazuje na 10 stycznia... a żeby było ciekawie to faktycznie nie mam pojęcia na jaki dzień mam termin, bo i nic nie mam wpisane w karcie! lekarz mówi, że Gabyś jest o tydzień starszy

Kobiety moje kochane dzis wizytujace &&&&&&&&&!!!!!
Tym co po wizytkach bardzo gratuluje :)

Kurcze ja juz tez dawno sie pogubilam co z ta moja data porodu bedzie...co wizyta to inna data. Ale poki co roznice nie sa w sumie zbyt wielkie...Cykle za pierona nieregularne do tego PCOS I w ogole to chyba fuks ta ciaza :) Tremin z OM to 30.12 (urodziny mojej mamy :)) z pierwszych USG 06.01 pozniej sie przesunelo na 10-11.01 ze niby mlodsza ale teraz znow Emma tak nadgonila ze w tej chwili termin na 05.01 niby I to tak juz tak z zapasem (w sensie ze najpozniej 05.01) No I wez tu badz madry czlowieku I pisz wiersze... :):);)
Nawet nie zmieniam suwaczka ani nie prosze o zmiane daty bo pewnie I tak natura wymysli co innego dla mnie :)
Kuba sie urodzil 10 dni po terminie. Ale teraz jakos czuje ze to bedzie sam poczatek stycznia :) (OBY) :)

reklama
U mnie narazie z data porodu wg OM jest 16.01, wg USG 17.01..wiec generalnie bez różnicy wielkiej...ale I tak nastawiam sie na cc na poczatku stycznia:)

Do góry