reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

MArika ja właśnie się zastanawiałam choć wizytę mam od paru mies zaklepaną na te 3/4d,ale nie mam wątpliwości-nie uspokoiło mnie badanie usg na fundusz było jak dla mnie "na odwal"więc wolę zapłacic i mieć pewność,,,tym bardziej że nie znamy płci-kompletnie-nawet żadnych "może dziewczynka,czy moze chłopiec"nic,a nie ukrywam że zależy mi żeny wiedzieć,jakiej kolwiek dzidziuś jest płci-chcę się nastawić psychicznie:tak:
Sali to gratuluję udalej wizyty,śmiechowa ta Twoja gin

Blanka czekamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pisz

reklama
Jaguś gratuluje zdrowej córci
Milusia u mnie już ostatni dzwonek, bo takie badanie wykonuje się najlepiej do 25 tyg. Tak więc pojadę

Badanie USG mam w piątek o 13.40

Blanka myślami wszyscy jesteśmy z Tobą kochana

Dziekuje Wam bardzo za kciuki za mojego brzdąca :-D:-D:-D Filipek jest zdrowy . prof kazała sie nie zamartwiać , wszystko dobrze! Mowiła,ze lekarz miał prawo nie widziec wszystkiego tak jak należy w takim ułożeniu. Serduszko zdrowe! A to najważniejsze. Uwierzcie mi , że od wczoraj jestem zjechana psychicznie nie mam siły po zarwanej nocy i tym stresie.Wiec dokładniej opisze moze pozniej!

P.s bedzie wielki ten moj Filip ! Waży 910g prof mówi, ze raczej o pomylce na tym sprzecie mowy byc nie powinno ;

Jak ja sie ciesze.... Dziekuje Wam jeszcze raz kciuki pomogły!

Dziekuje Wam bardzo za kciuki za mojego brzdąca :-D:-D:-D Filipek jest zdrowy . prof kazała sie nie zamartwiać , wszystko dobrze! Mowiła,ze lekarz miał prawo nie widziec wszystkiego tak jak należy w takim ułożeniu. Serduszko zdrowe! A to najważniejsze. Uwierzcie mi , że od wczoraj jestem zjechana psychicznie nie mam siły po zarwanej nocy i tym stresie.Wiec dokładniej opisze moze pozniej!

P.s bedzie wielki ten moj Filip ! Waży 910g prof mówi, ze raczej o pomylce na tym sprzecie mowy byc nie powinno ;

Jak ja sie ciesze.... Dziekuje Wam jeszcze raz kciuki pomogły!

Kochana tak się cieszę :)))) aż się poryczałam, masakra hihi :-D Wspaniała wiadomość :))))

Blanka !!! nawet nie wiesz jak sie ciesze Filipcio kochaniutki zdrowiutki super Blanka teraz odpoczywaj bo wierze że wymęczona jesteś !! aaach jak dobrze :)

reklama
Do góry