reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

MArika ja właśnie się zastanawiałam choć wizytę mam od paru mies zaklepaną na te 3/4d,ale nie mam wątpliwości-nie uspokoiło mnie badanie usg na fundusz było jak dla mnie "na odwal"więc wolę zapłacic i mieć pewność,,,tym bardziej że nie znamy płci-kompletnie-nawet żadnych "może dziewczynka,czy moze chłopiec"nic,a nie ukrywam że zależy mi żeny wiedzieć,jakiej kolwiek dzidziuś jest płci-chcę się nastawić psychicznie:tak:
Sali to gratuluję udalej wizyty,śmiechowa ta Twoja gin

Blanka czekamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pisz

reklama
Jaguś gratuluje zdrowej córci
Milusia u mnie już ostatni dzwonek, bo takie badanie wykonuje się najlepiej do 25 tyg. Tak więc pojadę

Badanie USG mam w piątek o 13.40

Blanka myślami wszyscy jesteśmy z Tobą kochana

Dziekuje Wam bardzo za kciuki za mojego brzdąca :-D:-D:-D Filipek jest zdrowy . prof kazała sie nie zamartwiać , wszystko dobrze! Mowiła,ze lekarz miał prawo nie widziec wszystkiego tak jak należy w takim ułożeniu. Serduszko zdrowe! A to najważniejsze. Uwierzcie mi , że od wczoraj jestem zjechana psychicznie nie mam siły po zarwanej nocy i tym stresie.Wiec dokładniej opisze moze pozniej!

P.s bedzie wielki ten moj Filip ! Waży 910g prof mówi, ze raczej o pomylce na tym sprzecie mowy byc nie powinno ;

Jak ja sie ciesze.... Dziekuje Wam jeszcze raz kciuki pomogły!

Dziekuje Wam bardzo za kciuki za mojego brzdąca :-D:-D:-D Filipek jest zdrowy . prof kazała sie nie zamartwiać , wszystko dobrze! Mowiła,ze lekarz miał prawo nie widziec wszystkiego tak jak należy w takim ułożeniu. Serduszko zdrowe! A to najważniejsze. Uwierzcie mi , że od wczoraj jestem zjechana psychicznie nie mam siły po zarwanej nocy i tym stresie.Wiec dokładniej opisze moze pozniej!

P.s bedzie wielki ten moj Filip ! Waży 910g prof mówi, ze raczej o pomylce na tym sprzecie mowy byc nie powinno ;

Jak ja sie ciesze.... Dziekuje Wam jeszcze raz kciuki pomogły!

Kochana tak się cieszę :)))) aż się poryczałam, masakra hihi :-D Wspaniała wiadomość :))))

Blanka !!! nawet nie wiesz jak sie ciesze Filipcio kochaniutki zdrowiutki super Blanka teraz odpoczywaj bo wierze że wymęczona jesteś !! aaach jak dobrze :)

reklama
Do góry