reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
No serio, nawet dała posłuchać jak serce bije. A tatuś widział jak nóżkami wywija.

I dziś przypomnial mi się żart :)

Rozmawiają dwie blondynki.
B1: co jesteś taka smutna?
B2: a, bo moja siostra urodziła
B1: to powinnaś się cieszyć
B2: nie no, cieszę się, ale zapomniałam zapytać czy chłopca czy dziewczynkę i nie wiem teraz czy jestem wujkiem czy ciocią.

Anbas, popłakałam się przez Ciebie :D

No, a żart mi się przypomniał nie bez powodu. Zadzwonilam po wizycie do mojego rodziciela ojca i mówię mu "gratuluję, najprawdopodobniej będziecie babciami"

Lekarka (poprzednio byłam u innego lekarza więc to druga niezależna opinia) powiedziała, że skłania się ku dziewuszce :) Czyli tak jak przeczuwaliśmy. Marcin jest dumny jak paw i zaciesza jak głupi ;) Ale na 100% nie chciała powiedzieć, bo dzidziol tak się obrócił, że pupę miał pod moim pępkiem... i do tego moja otulinka i pani dr spytała "a mogę nie mówić jaka płeć? proszę"
Ogólnie wszystko doskonale. Dzidzia w ciągu miesiąca tak przybrała na wadze, że jestem w szoku. Miesiąc temu ważyła 300g, teraz... 618g... :szok: Termin potwierdza się na 14.01.
Tylko jedno nas zastanawia... kim są rodzice tej kruszyny, bo my z Marcinem jesteśmy konusami, a dzidzia ma cholernie długie nogi... kość udowa "starsza" o 2 tygodnie od reszty (ma już 4,4cm, aż pani dr była zaskoczona)... Może się okazać, że będzie tatusia i mamusię po głowach klepać i patrzeć na nas z góry

reklama
Do góry