Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Już uzupełniam listę! :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kolejną wizytę mam 02.10 i.... dokonałam wyboru szpitala gdzie będę rodzić. A że tam jest masakra żeby się dostać (szpital położniczy, nieduży, bardzo dobry) to pomyślałam, że zapisanie się na wizytę w przychodni przyszpitalnej pomoże. No i tak zrobiłam
Ale terminy mają masakryczne Dobrze, że jeszcze tyle czasu. Wizyta w szpitalu, u lekarza który pewnie będzie mi robil cesarkę 11.10.
Śmiali się ze mnie w rejestracji...
Pan: Ale proszę Pani, mamy odległe terminy - popatrzył na mój brzuch. - dopiero na połowę października
Ja: Proszę Pana, aż tak mi się nie spieszy. Myślę, że do stycznia wytrzymam.
Aż pozostałe panie przerwały pracę, popatrzyły i zaczęły się z nim śmiać.
I tak trafiłam do lekarza, który ma przerażające nazwisko... Skóra... w sam raz na cesarkę, prawda?
Aha, i dostałam już skierowanie na glukozę. Na samo wspomnienie aż mnie wzdryga i muszę pamiętać o cytrynie. Robiłam to badanie pół roku temu... jak miałam zacząć się badać "czemu nie mogę zajść w ciążę"... yah
(proszę o wpisanie wizyt 02.10 - ginka, 11.10 - szpital, I wizyta)