reklama
Dzięki dziewczyny, dopiero się uspokoiłam, przebeczałam całe popołudnie. Zapisałam się na USG do mojego gina na poniedziałek, zaraz po wizycie kontrolnej w szpitalu podjadę do niego i niech mi sprawdzi bo od zmysłów odchodzę. Niby lekarka nic nie mówiła, że jest coś nie tak, na wszystko było "perfect", ale jednak jak zobaczyłam ten pomiar to bardzo się zmartwiłam. Lepiej będzie jak sprawdzę.
Dziewczynki gratuluje udanych wizyt zdrowych babelków i diablica i agasm przyniosly nastepnych chlopaczkow brawo ) ;-):-)
ania a ty sie nei martw tymi wymiarami masz zupelnie zdrowa córcie nei zadreczaj sienie i nei smuc jej !! :*
ania a ty sie nei martw tymi wymiarami masz zupelnie zdrowa córcie nei zadreczaj sienie i nei smuc jej !! :*
Anisen
kochamy Cię mocno
ania posłuchaj, wymiary z USG nie są bardzo dokładne. wystrczy ze lakarz zaznaczy pól milimetra w tą i tamtą i już bach sie rozchodzi. Jakby było cos nie tak to na pewno być dostała skierowanie na dalszą diagnostykę. więc moim zdaniem jest dobrze jeśli nikt ci nic nie powiedział
ania napiszę to samo, co dziewczyny , nie przejmuj się tak bardzo, jeśli coś byłoby nie tak, zaniepokoiło by lekarkę, to na pewno by Ci powiedziała, poza tym często jakieś wymiary są na plus, a inne na minus, więc, już nie płacz, bo córuni też będzie smutno ;-)
sali super, że wszystko ok :-)! To teraz ładnie brać witaminki i i wyniki się poprawią!
blanka to teraz czas na to, żebyś sobie odpoczywała, ładnie leż i nie forsuj się ;-).
diablica gratuluję synusia:-)!
sali super, że wszystko ok :-)! To teraz ładnie brać witaminki i i wyniki się poprawią!
blanka to teraz czas na to, żebyś sobie odpoczywała, ładnie leż i nie forsuj się ;-).
diablica gratuluję synusia:-)!
Dziewczyny również gratuluję udanych wizyt - super, że chłopcy jeszcze się ujawniają Czyli mogę jeszcze mieć nadzieję na synusia chociaż jakoś bardziej skłaniam się do córci;-) Tak czy tak już kocham to maleństwo nad życie a jak czuję jeszcze takie kopniaczki jak w tej chwili to już mi w ogóle banan nie schodzi z twarzy
Ania, dziewczyny jak zwykle mają rację - też mi lekarz mówił że te pomiary mogą się różnić i te kilka dni różnicy nie oznaczają nic niepokojącego więc nie denerwuj córy
Ania, dziewczyny jak zwykle mają rację - też mi lekarz mówił że te pomiary mogą się różnić i te kilka dni różnicy nie oznaczają nic niepokojącego więc nie denerwuj córy
Niesiao dokładnie tak ! Wcisnąć do mieszanki wypic czekać na pobranie krwi Ale uwierz mi na słowo, bez cytryny to jest koszmar!!!! Bynajmniej dla mnie
Diabliczko gratki synka zdrowego !
Fifka właśnie jestem o tyle spokojniejsza że ta szyjka idealna , jednak stawiania sie brzucha i tak sie obawiam... Teraz ginka juz umówiła mnie nie za 4 a za 3 tyg i mowi ze bedziemy pewnie juz co 2 tyg sie widzieć bo chce trzymać ręke na pulsie. Matko w razie szpitala tfu tfu my mamy armagedon. moj maz pracuje w systemie 16 i 24 h .... mama moja we włoszech. Ja bym nie miala co z Natanielem zrobić. Mam nadzieje, ze nic sie z szyjką do samego konca dziać nie bedzie
Fifka i za ciebie kciuki zaciskam cały czas....
Diabliczko gratki synka zdrowego !
Fifka właśnie jestem o tyle spokojniejsza że ta szyjka idealna , jednak stawiania sie brzucha i tak sie obawiam... Teraz ginka juz umówiła mnie nie za 4 a za 3 tyg i mowi ze bedziemy pewnie juz co 2 tyg sie widzieć bo chce trzymać ręke na pulsie. Matko w razie szpitala tfu tfu my mamy armagedon. moj maz pracuje w systemie 16 i 24 h .... mama moja we włoszech. Ja bym nie miala co z Natanielem zrobić. Mam nadzieje, ze nic sie z szyjką do samego konca dziać nie bedzie
Fifka i za ciebie kciuki zaciskam cały czas....
diablica3010
mama na cały etat
anisen- ja od poczatku miałam ciaze młodsza niz pokazywał suwaczek....bo miałam późną owulacje wiec ja sie tym kompletnie nie przejmuję
jeju dziewczyny...jakie to dziwne...bede miała syna.....;-):-) ja pierdacze...chciałam ale jak juz wiem na pewno to z szoku wyjść nie moge
jeju dziewczyny...jakie to dziwne...bede miała syna.....;-):-) ja pierdacze...chciałam ale jak juz wiem na pewno to z szoku wyjść nie moge
Marika30708
Fan(ka)
JA myślałam, zę za często biegam bo co 4 tyg ;-), ale widzę, ze wy częściej, więc jest ok. Kupiłam dziś MAgnez Chela-MagB6 Mama, specjalny dla kobiet w ciąży. Pani w tej aptece mówiła, że magnez trzeba brać w ciąży i zdziwiła się, ze w innej mi odradzili
Elama straszne to co piszesz. CO za kretyn, tyle strachu i cierpienia, przez jakiegoś idiotę. Współczuje kochana :-(
Tamtusia u mnie też dziura. Wizyta z USG kosztuje 170zł z cytologią 200zł. Jeden ginekolog niedawno otworzył gabinet to bierze 50zł za wizytę i 50zł za USG. Wszytskie znajoma do niego biegają. JA znalazłam super lekarza na NFZ. Po raz pierwszy przyjmował w Bielsku od maja, właśnie na mojej pierwszej wizycie w 5 tyg. Nie zmienie go na żadnego innego.
Agagsm gratulacje
ANia no pewnie, ze jest wszytsko ok. JAkby coś było nie tak, to lekarz zleciłby ci dodatkowe badania, albo kolejne USG
Salii łykaj witaminki a wyniki się poprawią.
Diablcia gratuluję chłopczyka
Elama straszne to co piszesz. CO za kretyn, tyle strachu i cierpienia, przez jakiegoś idiotę. Współczuje kochana :-(
Tamtusia u mnie też dziura. Wizyta z USG kosztuje 170zł z cytologią 200zł. Jeden ginekolog niedawno otworzył gabinet to bierze 50zł za wizytę i 50zł za USG. Wszytskie znajoma do niego biegają. JA znalazłam super lekarza na NFZ. Po raz pierwszy przyjmował w Bielsku od maja, właśnie na mojej pierwszej wizycie w 5 tyg. Nie zmienie go na żadnego innego.
Agagsm gratulacje
ANia no pewnie, ze jest wszytsko ok. JAkby coś było nie tak, to lekarz zleciłby ci dodatkowe badania, albo kolejne USG
Salii łykaj witaminki a wyniki się poprawią.
Diablcia gratuluję chłopczyka
Ostatnia edycja:
reklama