reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

dziewczyny kochane! mam pytanie. Od paru dni czuje bol w okolicach pepka, cos jakby kłucie, taka kolka mozna powiedziec... nie oczywiscie caly czas. czasami jak wstane szybciej,albo zmienie nagle pozycje. Po paru minutach mija. Czy ktoras z Was tez tak ma lub miala? z czym jest to zwiazane?

reklama
delevare gratuluję chłopca, jak już się ładnie z tamtej strony pokazał, to już wiadomo, że to facet ;-)

ivi masz rację, też słyszałam często o lekceważeniu typowych objawów zatrucia ciążowego. Niby dziś medycyna na wysokim poziomie, a czasem lekarze jakby kompletnie pewnych faktów nie kojarzyli, a później się dziwią, że my kobiety panikujemy i chcemy 'być mądrzejsze' od lekarza', ale jak się zna takie przypadki, jak ten Twojej koleżanki, to później się obawiamy, lepiej czaem dmuchać na zimne.

dziewczyny kochane! mam pytanie. Od paru dni czuje bol w okolicach pepka, cos jakby kłucie, taka kolka mozna powiedziec... nie oczywiscie caly czas. czasami jak wstane szybciej,albo zmienie nagle pozycje. Po paru minutach mija. Czy ktoras z Was tez tak ma lub miala? z czym jest to zwiazane?
Ja tak mam jak się w nocy szybko przekręcę zapominając o brzuszku swoim,ale mija zaraz

A ja dzis aż wiercę się z bólu tak mnie nerki bolą:-((mam kamienie) wzięłam pierwszą w ciąży tabl. rozkurczową-spasmolinę ale nic nie dało...:-(

kochane gratuluje wszytskich wizyt..nie sposób każdej z osobna napisac p tygodniu nieobecnosci...

Fifka Ty leż kobieto I się oszczędzaj..no!...

Ja nie pamietam cyz pisalam...prosze o przesuniecie mojej wizyty z 17 wrzesnia, na 10-go...:)

Ja tez juz jestem z lekkim poslizgiem, ale jestem i nawet troszke nadrobilam:))

Fifka- Prosze o oszczedzanie sie koniecznie!!!

Elama- ten lekarz to jakis idiota!!!!! masakra

Dziewczynki gratuluje wszytskim wizyt

Co do mojej. Moje szczescie wazy juz 444 g:))) Moj lekarz na kazdej wizycie powtarza mi ze nie wie jak ja w ta ciąze zaszłam:p ( nie wiem czy Wam tu o tym opowiadalam, jesli któras bd chciala to opowiem historie poczecia mojej córki:pP) wiec sie przyzwyczailam:)) To chyba nie byla wizyta polowkowa bo powiedzial ze na nasteonej wizycie bedzie dokladnie badal serduszko i cos tam jeszcze, ale tak to wszystko w porzadku:) Moja niunia znow nie pokazala wyraznie warg sromowych ale w tym ulozeniu wiidac byloby fistaszka wiec lekarz dalej potwierdza ze dziewczynka:)) łozysko mam na scianie tylniej:)) To chyba tyle :)
Nastepna wizyt 2.10 prosze wpisac:)) I wtedy pielegniarka skieruje mnie juz do szkoly rodzenia:))))

W galerii wstawiam foty!!!!

Deleware gratulacje
Ivi u mnie to coś mi się tam z układem moczowym po pierwszym porodzie sknociło się. W kółko coś mi dolegało, ze strony pęcherza. A ciąża wiadomo, bardziej jesteśmy podatne na infekcje. Ciśnienie zawsze mam niskie ok 110/70. Ostatnio robiłam badanie na enzymy wątrobowe i kreatyninę, więc zatrucie ciążowe mam wykluczone. O skierowanie poprosiłam rodzinną.
Kasia150491 Też tak mam, ale nie wiem z czym to związane
Milusia współczuje
Tina opowiedz :tak:

reklama
Tina ja również czekam na opowieść :)

gratuluję udanych wizyt :)
Fifka oszczędzaj się!!!
Milusia, bidulko :( trzymaj się kochana
widzę, że każdej z nas coś ostatnio dolega :(
Kasia, nie pomogę niestety, nie miałam nigdy czegoś takiego ale pewnie jest tak jak piszą dziewczyny, macica się rozciąga i ma prawo to boleć.
mnie czasem przeszywają takie jakby prądy w brzuchu, mam nadzieję, że to nie są żadne skurcze

Do góry