reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Diablica gratulacje :-)

Ja też już po wizycie. Wszystko w porządku, wymiary standardowe, średnia krajowa :-) Ginka mówiła mi dokładnie jakie ale oczywiście nie pamiętam, przejęta byłam widokiem maluszka. Buźki za bardzo nie chciał pokazać, ile się namęczyła, żeby mi zdjęcie zrobić :tak: Za to jajka pokazał, w 4D widziałam :tak: No facet na 100 %, tu już nie ma mowy o pomyłce :-D
Następna wizyta 30.09 i do tego czasu muszę zrobić sobie tą glukozę paskudną. Zgagę mam za to okrutną, upewniłam się tylko czym mogę się wspomagać i nie rozstaję się praktycznie z butelką Maaloxu. Mam pić tyle, żeby mi było dobrze ;-) Tak samo miałam w pierwszej ciąży, myślałam, że druga trochę inna będzie, ale nie, jest identycznie. Wtedy poczułam ulgę dopiero jak Mikołaj się urodził :) Ale co tam zgaga, wytrzymam, gorsze rzeczy są świecie, o :-)

aniu nie martw sie tak bardzo tymi rozbieżnosciami bo tam wystarczy ze gina o milimetr czy mniej zle pomierzy i wyniki tak wychodza. dla pocieszenia powiem ze w poprzedniej ciazy tylko juz strszej wychodzilo mi na usg ze glowka jest na 28 tydzien, nozka na32, albo cos w tym rodzaju bo nie pamietam dokladnie, tez sie bardzo stresowalam a przy porodzie okazalo sie ze mala ma wszystko na miejscu i jest ok. wiec u ciebie tez pewno to wynik niedokladnych pomiarow

gratuluję dziewczyny udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze

Ostatnia edycja:
Aniia - pewnie nie ma sie czym martwic moja jak mierzy to sie dziwie ja bym z cm tam stala a ona pyk pyk pomierzone sa roznice w mm ale jak mowi ze okej to ja wierze napewno wie co mowi :):) glowa do gory zero smutaskow bo niunia nie wie czemu mama smutna, przeciez wszystko ma zdrowiutkie :)

Diablica - suuuper wiadomosc gratuuuluje ! :)

Gratulacje Delewarre ciesze sie ze wszystko dobrze :) !!!

I graki dla wszyskich mam !!!

Antinetka - &&&&& dzisiaj za Ciebie i Maluszka !!!!!!! :):):)

Nisiao - no to witaj w różowym gronie:) gratki!

Elama - szkoda, ze nie można kląć tu....bo aż nie mam na to innej odpowiedzi...co za .....!!!!!!!!!!!!!!! z tego "lekarza"!

Agagsm - superowo! bedzie kawaler dla naszych dziołch!:)

Ania - ale skoro lekarz nic nie mówił, ze coś nie halo, że źle, to nie martw się kochana!!!

Blanka - odpoczywaj zatem jak najwięcej! jak mus to mus! dobrze, zę z szyjką ok!

Salli - no nareszcie jakieś wieści od Cię! i to dobre, więc bardzo, bardzo się cieszę!:)

Diablica, Delewarre - rewelacyjne wieści!!! ale się cieszę!!!!!!!! gratulacje chłopaczków:)

kciuki za dziś!

Hej kobitki :)
Delewarre, diablica- gratuluje wam!!! :)
Aniu Tobie juz pisalam...nie martw sie. Wszystko napewno jest ok...Takie roznice sa bardzo czeste.

kciukasy za dzisiejsze wizytki &&&&

reklama
delewarre: gratuluję syncia:)
diablica: witam w klubie parek, bo widzę, ze u ciebie też pierwsza córa była, więc wiem jaka to radość hehe - ja do dziś chodze jak nakręcona ze szczęścia :)
Ania: u mnie też te pomiary się różnią - wielkość główki malucha jest o tydzień mniejsza niż wiek ciąży, a z kolei brzuszek o tydzień większy, ale moja gin dziś mówi, że to jest tylko tak mniej więcej, jak się akurat da złapać i uchwycić i to większego znaczenia nie ma - ważne, ze wszystko rośnie i jest dobrze, a to są dosłownie mm i tego dokładnie uchwycić się nie da!

Fifka: moja następna wizyta jest 27 września, z tym, ze w poniedziałek robię posiew moczu, bo mam duużo białka i jak coś wyjdzie niepokojącego to mam mieć wizytę za tydzień "w razie W"...

Do góry