elama, cieszę się, że to fałszywy alarm. Ale uważaj na siebie i dużo odpoczywaj. Najważniejsze, że z dzieckiem wszystko ok. Okropne jest to, że tyle się strachu najedliście...
Lekarze potrafią być tak nieczuli, że aż się wierzyć nie chce. Ja w pierwszej ciąży, którą straciłam, pojechałam do szpitala z plamieniem i kiedy lekarka nie mogła się dopatrzeć bicia serduszka płakałam już strasznie, a ona spojrzała na mnie i powiedziała "a Pani tak chciała być w tej ciąży?"
Muszę Wam powiedzieć, że do dzisiaj to słyszę... I to kobieta. Nie wiem skąd tam się wzięła, ale to nie jej miejsce... Najgorsze, że okazuje się, że nie jest jakimś wyjątkiem...
Tamtusia, mnie każda wizyta kosztuje 180 zł.
Powiedzcie dziewczyny czy na połówkowe dostaje się skierowanie na nfz?
Kciuki za dzisiejsze wizyty i gratulacje tych, które się odbyły. Przepraszam, że tak bezosobowo, ale ciężko mi Was nadgonić, a nie chcę nikogo pominąć/pomylić.
Lekarze potrafią być tak nieczuli, że aż się wierzyć nie chce. Ja w pierwszej ciąży, którą straciłam, pojechałam do szpitala z plamieniem i kiedy lekarka nie mogła się dopatrzeć bicia serduszka płakałam już strasznie, a ona spojrzała na mnie i powiedziała "a Pani tak chciała być w tej ciąży?"
![Wściekła(y) :angry: :angry:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/angry.gif)
Tamtusia, mnie każda wizyta kosztuje 180 zł.
Powiedzcie dziewczyny czy na połówkowe dostaje się skierowanie na nfz?
Kciuki za dzisiejsze wizyty i gratulacje tych, które się odbyły. Przepraszam, że tak bezosobowo, ale ciężko mi Was nadgonić, a nie chcę nikogo pominąć/pomylić.