reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

No, teraz się sypią dziewuszki :)

Inomama, Anbas - gratulacje!!!!

juliana - mi w przychodni na nfz powiedzieli, że połówkowe można do 26 tygodnia

proszę o zmianę terminu mojej wizyty - będę miała 12 września połówkowe, przepisali mnie na wcześniej bo potem lekarz ma urlop

reklama
Juliana u mnie takie USG kosztuje 160zł, tyle że muszę jechać 60km w jedną stronę, czyli z dojazdem 210zł wyniesie. W pierwszej ciąży miałam właśnie taką opiekę, że lekarz prawie nic nie mówił. USG sprzed 20 lat :angry:.
Więc jeździłam na te 3D i byłam na początku 24tyg. Mi lekarz mówił, że badanie w 2 trymestrze jest robione pod kątem serduszka, bo jakby coś okazało się nie tak, to jedzie rodzić się do szpitala, gdzie specjaliści mogą od razu zoperować.
Jeśli masz być spokojniejsza to pojedź na te USG, żebyś się nie zamartwiała

juliana: jak nie czujesz zainteresowania lekarza z NFZ i masz wątpliwości to lepiej iść prywatnie drugi raz, a jeśłi ufasz temu z nfz to szkoda wydawać pieniążków!
Anbas: gratuluję dobrych wieści i że córcia jest nadal córcią:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja juz po wizycie, wszystko ok, tylko nie mam teraz czasu bo Oliwka jakas chora wrociala z przedszkola i nie daje mi rady

Aniia ja jeszcze nic nie wiem juz bym mogła wyjsc bo mam na 17 ale mój R się myje dopiero z pracy wrociła ale i tak tam z godzine i to bitą w poczekalni więc może tak o 21 wróce nooo szmat czasu hehe:-)

reklama
chwila spokoju bo mala zajela sie klockami, synuś ułożony pupka w dół i wszystko z nim dobrze, dostalam skierowanie na glukoze po 24 tygodniu mam zrobić, powiedzialam ze mam uplawy i kazala na razie kilka razy pozmarowac sie clotrimazolum mascia bo tabletek nie mam a masc tak, zobaczymy

gratuluje udanych wczorajszych i dzieiejszych wizyt

Do góry