Kochane w miare możliwości po dodawałam co trzeba na liście SPRAWDŹCIE CZY WSZYSTKIE WASZE DAJE SĄ WPISANE! (Na liście w wizytach i na liście styczniówek)
Inomama już gratulowałam ale jeszcze raz gratuluję!!!
Twoja malutka już jest na liście :-) Wizyty już Vinga dodała
Yoanna ja właśnie w następnym tygodniu będę farbować. Moja mama jest fryzjerką i mówi że farba nie przenika do krwi obiegu a ty się nie inhalujesz tym co jest w butelce. Ja farbowałam w poprzedniej ciąży i teraz też to robie :-)
Marika ja używam zwyklełj oliwki dla niemowlat po kąpieli by nawilżyć skórę. Nie mam rozstępów po poprzedniej ciąży i twierdzę zeto chyba raczej kwestia genów a nie używanych kremów...
Justynaj cieszę się że synuś zdrowy
Marika u mnie na poprzednim USG wyszło ze mały już głową w dół jest (Konrad też na tym etapie już był przygotowany) ale dziecko ma jeszcze dużo miejsca i przewraca się na różne sposoby!
Dopisałam do listy!
Blanka hehe to faktycznie podobno nasze chłopaki idą! Adrian zapowiada się spory w stosunku do Konrada
Anbas gratuluję ci z całego serca córci!!! Ależ fajnie... będzie parka
Juliana nie za późno! Z połókowym nie jest tak jak z genetycznym ze masz określony aż tak mocno czas. Jak zrobisz do 25 tygodnia to będzie dobrze
Trzymam kciuki kochane za wizyty!!!
Adrian wczoraj wieczorem uwziął się na mój pęcherz... boże kochany jakie to nie przyjemne... aż się boję coto będzie koło 30 tygodnia jak już mały aż tak mocno wali... Myślałam ze Konrad to ADHD... i jednak się myliłam.. Adrian jest o wiele bardziej ruchliwy..