reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Marika moje też jeszcze się nie ułożyło, gin mi powiedział, że mała ma jeszcze nawet sporo miejsca i pozycje będzie zmieniać :) na ostatnim USG główkę miała po lewej stronie pępka, dupkę na dole, a nóżkami "zawijała" na prawą stronę :-)

reklama
Też tak myślę, bo jeszcze na tym etapie dzieciaczki nie są takie wielkie. Kiedyś ja w brzuchu mamy nie przewróciłam się i lekarze zastosowali metodę, przewracania w trakcie porodu :szok:.
No ale teraz mamy USG i CC
ANi masz może fotkę dowodu, że to dziewczynka ;-), jeśli tak to mogłabyś wkleić. Byłabym wdzięczna

Justynaj - wielkie gratulacje udanej wizyty:):):)

czy ja już Wam pisałam, ze bedzie dziewczynka? Jaaaaaaaaaaaaaaacieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:):):)

Ania szkoda. Moja siostra ma z nieco późniejszej ciąży zdjęcie 'dowodu'. Jak u niej będę to oblookam. Aj nakręcam się niepotrzebnie. W pierwszej ciąży nikt mi nie pokazywał, co tam miedzy nóżkami tylko mówili. A teraz mam tylko w oczach ten obraz i szukam podobnych zdjęć ;-)
Inomama gratuluje, to zapewne wspaniała wiadomość. Tez bym szalała ze szczęścia
Akuku widać mąż ma bardzo szybkie męskie plemniczki

reklama
Marika najważniejsze co by było maleństwo zdrowe :-) a kiedy masz kolejne USG, abyś mogła się dowiedzieć?
jeszcze jedno- Synuś Twój ma bardzo fajną datę urodzin :) mojego męża hihihi :-)

Do góry