reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Agagsm ja też nie wiem ale zaczynam myśleć że skoro lekarz nic nie wypatrzył to pewnie raczej dziewczynka;-) Chyba jeszcze sporo dziewczyn nie wie:)

Inomama, Anbas, Justyna - również trzymam kciuki i życzę samych dobrych wiadomości&&&&&&&&&&&&&&:-)

reklama
Kochane kciukasy za wizyty zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&
Ja muszę wytrwać jeszcze tydzień do połówkowego , och jak nie mogę się doczekać.

Agagsm ja też jeszcze nie wiem...
Calineczka a gdzie chodzisz do lekarza? Btw zamierzasz rodzić w Lublinie?W którym szpitalu? I jestem ciekawa jakiego lekarza polecił Ci Twój lekarz? Bo ja też nam świetnego, Jakbyś chciała to pisz:tak:.

Dziewczyny, kciuki za dzisiejsze wizyty. Czekamy na dobre świadomości.
Agagsm, ja też jeszcze nie wiem i nie mam żadnych przeczuć. Dziewczyny tu mi wróżą córę, a mężowi się ciągle syn śni, ale to raczej życzeniowo. Ja tylko chcę żeby było zdrowe i żeby się prsedstawiło, żeby nam się łatwiej rozmawiało :-)
Za to jestem chyba jedyną, która nie czuje ruchów.

Yoanna popieram Anisen, nie smutaj, na pewno niedługo poczujesz. Ja w pierwszej w 21 tygodniu poczułam, a w tej dopiero od kilku dni czuję delikatne pukanie.

Anisem, Hope, dzięki :-) Ja niby to wszystko wiem, ale ani mi brzuch nie rośnie, ani ruchów nie czuję, mimo wszystko strasznie trudno jest się nie stresować. Ale spróbuję :tak: Tak sobie myślę, że jak te ruchy poczuję, to się jakoś uspokoję, a do tego czasu jest trudno.

reklama
Do góry