reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

dziękuje Wam Dziewczyny, ja od początku raczej myślałam, że będzie córeczka, bo w rodzinie same kobietki, ale jednak męża przypuszczenia się sprawdziły, teraz już mówię do brzucha w formie męskiej, bo się oswoiłam, że synuś będzie :-D

reklama
sylka, vinga.. mówiłam lekarzowi o tych upławach powiedział tylko nie za dobrze" jedziemy na kolejną wizytę do lublina nie ma co...
są biało żółtawe .. a czy śmierdzą ... mi się wydaję, że wszystkie mają specyficzny zapach tym bardziej teraz dla mojego czułego ciążowego nosa :-D wiem tylko, że rano jak wstaje to normalnie cała mokra bielizna jakbym się zsikała...
poza tym piszecie o badaniu szyjki, a ja czegoś takiego wcale nie mam już od wielu wielu wizyt nie badał mnie "tam na dole"
pomimo moich obaw to dzięki, że mnie tak wspieracie - to dla mnie na prawdę dużo znaczy :*

olich gratulacje córeczki :tak:

marika dzidzia "wielka" jak i moja ;-) myślę, że ta córcia już zostanie :tak:
ja też miałam częste problemy z pęcherzem ogólnie nerki mam kiepskie, ale jak mogę doradzić to od kiedy codziennie piję herbatę (normalnie nie słodzę) dodaję soku/syropu żurawinowego i mam zawsze wyniki z moczu idealne ;-) a sok kupuję taki zwykły w tesco za 5 zł butelka - starcza na długo

Tamtusia gratuluję synka

gratuluję kochane i dziewczynek i chłopców!!
ja mam połówkowe w czwartek i drżę ze strachu, nie co tam sobie plumka i mamę obkopuje, ale czy moja szyjka jeszcze dycha i jak się ma po moich wakacyjnych wyczynach włącznie z zaliczeniem upadku w błoto :-D m. myślał, ze zawału dostanie jak się potknęłam i leciałam a on miał Miśkę na rękach i nie mógł mnie ratować biedak...na szczęście lądowanie miękkie w mairę choć wyglądałam cudnie oblepiona tym błotem calutka...
także ja żyję byle do czwartku :zawstydzona/y:

kciuki za wizytujące!

Czy któraś mama jeszcze nie wie co nosi pod serduchem ?

reklama
ja jeszcze nie wiem kto tam plywa w brzuszku na 100% :) mam nadzieje,ze podejrzewany synus zostanie synusiem,ale cierpliwie czekam do 10 września;)
trzymam kciuki za wizyty dziewczyny!:)

Do góry