reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Inomama bedzie dobrze,nie martw się też tak w pierwszej ciąży miałam i mam śliczne zdrowe dzieci:-)

Gratuluje dziewczyny udanych wizyt,parę dni mnie nie było i dokładnie nie będę wymieniać żeby nie pominąć kogoś,ale z całego serca gratuluję i z niecierpliwością czekam na wizytę Katherine...:-D

reklama
Ina - jak dzisiaj sytuacja?:)

dziewczyny proszę o kciuki, dziś o 13 kumpela jedzie do naszej gin załatwić mi wizytę.. (ja sama będę wtedy w pracy, dlatego nie dam rady osobiście). Jeśli się uda, to dzis może będę przyjęta.. jeśli nie, to pewnie dopiero gdzieś za 2 tygodnie.. :( a wtedy chyba oszaleje z niepewności..

inomama - trzymam kciuki &&&&&&, wypoczywaj i napewno bedzie ok. Mowili Ci jak dlugo masz lezec?? Do kolejnej wizyty?
ivi -mam nadzieje ze kolezance sie uda to zalatwic zebys byla spokojniejsza - bo spokojna mam to szczesliwy dzidzius :)

A ja mam dzis wizyte ale dopiero wieczorem (19.30)...tak ze pewnie juz dzisiaj nie dam rady zdac relacji. Ale juz trzese gaciami...

Anbas - dzieki :) trzymam kciuki za wizytę i mam nadzieje że dasz radę zdać relacje jednak :)

jacie dziewczyny, jak miło, ze o mnie myślicie:) dziękuję bardzo, bardzo!
Leżę sobie od rana, bo wcześniej to leżałam wieczorem i w nocy, hehe. Zmieniłam pokój ino.

Leki mam brać do poniedziałku i leżeć do tego czasu, bo wtedy mam kolejną wizytę i lekarz powie co dalej.
Krwiaka nie ma, też od razu spytałam o to, po tym co tu czytałam:)
Bliźniaków też nie ma - jedno jest dziecięce

Ivi -pewnie, ze trzymamy kciuki! daj znać, jak bedziesz wiedziała

reklama
ja fotki nie mam a do tego zdolowalam sie bo maluszek wdlg usg 5dni mlodszy a to niemozliwe bo dzisiaj wdlg pomiarow temp jest rowno 7 tydzien :( i boje sie ze zle sie rozwija :(((((((((((

Do góry