reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Inomama bedzie dobrze,nie martw się też tak w pierwszej ciąży miałam i mam śliczne zdrowe dzieci:-)

Gratuluje dziewczyny udanych wizyt,parę dni mnie nie było i dokładnie nie będę wymieniać żeby nie pominąć kogoś,ale z całego serca gratuluję i z niecierpliwością czekam na wizytę Katherine...:-D

reklama
Ina - jak dzisiaj sytuacja?:)

dziewczyny proszę o kciuki, dziś o 13 kumpela jedzie do naszej gin załatwić mi wizytę.. (ja sama będę wtedy w pracy, dlatego nie dam rady osobiście). Jeśli się uda, to dzis może będę przyjęta.. jeśli nie, to pewnie dopiero gdzieś za 2 tygodnie.. :( a wtedy chyba oszaleje z niepewności..

inomama - trzymam kciuki &&&&&&, wypoczywaj i napewno bedzie ok. Mowili Ci jak dlugo masz lezec?? Do kolejnej wizyty?
ivi -mam nadzieje ze kolezance sie uda to zalatwic zebys byla spokojniejsza - bo spokojna mam to szczesliwy dzidzius :)

A ja mam dzis wizyte ale dopiero wieczorem (19.30)...tak ze pewnie juz dzisiaj nie dam rady zdac relacji. Ale juz trzese gaciami...

Anbas - dzieki :) trzymam kciuki za wizytę i mam nadzieje że dasz radę zdać relacje jednak :)

jacie dziewczyny, jak miło, ze o mnie myślicie:) dziękuję bardzo, bardzo!
Leżę sobie od rana, bo wcześniej to leżałam wieczorem i w nocy, hehe. Zmieniłam pokój ino.

Leki mam brać do poniedziałku i leżeć do tego czasu, bo wtedy mam kolejną wizytę i lekarz powie co dalej.
Krwiaka nie ma, też od razu spytałam o to, po tym co tu czytałam:)
Bliźniaków też nie ma - jedno jest dziecięce

Ivi -pewnie, ze trzymamy kciuki! daj znać, jak bedziesz wiedziała

reklama
ja fotki nie mam a do tego zdolowalam sie bo maluszek wdlg usg 5dni mlodszy a to niemozliwe bo dzisiaj wdlg pomiarow temp jest rowno 7 tydzien :( i boje sie ze zle sie rozwija :(((((((((((

Do góry