reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Również gratuluję Wam dziewczynek, nawet jeśli miały być chłopaczkami to i tak najważniejsze jest to że wszystko z nimi w porządku i są zdrowiutkie:tak:

Odebralam wyniki badan krwi i moczu- wszystko ok:) najbardziej o mocz sie obawialam, bo o infekcje latem nie trudno, ale jest ok:) Teraz tylko do soboty czekac i poogladamy sobie nasza dzidzie dluzej, w koncu polowkowe usg juz:)

Ja też odbierałam dziś wyniki i o ile z moczem wszystko ok to na tyle co wypatrzyłam w morfologii to obawiam się że mogę mieć początki anemii - większość wyników związanych z czerwonymi krwinkami itd jest minimalnie ale jednak poniżej normy.
No ale nic innego mi nie pozostaje tylko czekać do wtorku co lekarz powie:) Brakuje mi jeszcze wyników na przeciwciała Rh i oby te były w porządku bo są chyba jednymi z ważniejszych:)

Elama- mówiłam że teraz dziewczynki :) Ja jednak wróżką zostanę :p:p:p Cieszę się, że wszystko w porządku:) Ja jutro mam wizytę :)

Pustiszi -Jak nie ma wizyty. Ja ma 16-go czyli jutro połówkowe. Tylko nikt mnie nie dopisał :(

reklama
Do góry