reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

gratuluję wizyt, nawet tych króciutkich :)

fifka - w czym piszesz dzienniczek ciąży? (zeszyt? jakaś fajna książka?)

jutro ja.. i decyzja co do dalszego przebywania na L4.. i może dowiemy się co między nogami jest.. ;) ale najważniejsze - niech wszystko będzie dobrze z maluszkiem... :)
buziaki!!

reklama
inomama dasz rade co to dla ciebie najwazniejsze ze szew ma pomoc i trzymac zeby twoj bobasek urodzil sie zdrowy do tego pozaciskaj troche uda zeby sie za bardzo nie spieszyl i bedzie dobrze:*

Ostatnia edycja:
A...

Ja kupiłam mojemu dzieciaczkowi "moj pierwszy album" ale wydałam 30zl zadowolona nie jestem wogole bo glupoty takie w srodku ze glowa mala...pomieszanie z poplątaniem...
ale robie album rodzinny fotografie wydarzenia zdjecia taka jakby kronika i tam z wizyt wklejam opisuje etc. Jaki nasz wspolny familijny a jak syn bedzie mial dziecko to mu dam tamten kupiony zeby mial pamiatke o :)

&&&&&& za wizyty!!

reklama
Do góry