reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

justynaj oraz mamusie, które już mają takie doświadczenia: mam pytanko. Skąd wiedziałaś, że masz iść do jakiejś położnej i do jakiej?? Ja chodzę prywatnie do lekarza i na razie nie zgłaszałam się do żadnej położnej. Wiem że później trzeba się zgłosić bo przychodzi do Maluszka po porodzie. A teraz?

reklama
Ja mam wizytę o 15.15. Już nie mogę się doczekać :) mam nadzieję, że dzidzia nie będzie wstydliwa, no i że moje wyniki będą ok...

Fifka, natka pietruszki to bardzo dobry pomysł, co do szpinaku to tak naprawdę wcale nie ma tak dużo żelaza, jak się wszystkim wydaje, ale ja np. uwielbiam :) w ogóle wszystkie zielone warzywa są bogate w żelazo

jeszcze rodzynki z tego, co pamiętam i suszone morele mają podobno dużo żelaza i buraczki smażone, a i wątróbka, ale w ciąży chyba nie można bo ma za dużo witaminy A

dziewczynki, wielkie me gratulacje dla Was! nie dość, ze wizyty udane to i płeć znacie!

ja w środę idę na operację, wyniki wszystkie ok, anestezjolog zadecydował wczoraj, ze bedzie kłucie w kręgosłup, nie znieczulenie ogólne. Więc już ćwiczę nie ruszanie się. A! i przy okazji EKG dowiedziałam się, ze mam arytmię serca!

Fifka - nie martw się kochana, naszprycują Cię i dzidziola i będzie dobrze już za miesiąc!

Grudnioweczka - gratki ruchów!!!!!!!!!!!!!

reklama
super ze wizyty udane,
Inomama dasz rade nie ruszac się , chociaz pamietam jakie to stresujace, mnie kłuli w momencie gdy juz mialam skórcze a brak rozwarcia i robili cc, ale sie balam ze jak beda sie wkłuwac to akurat mnie trafi skórcz

Grudniówczka gratuluje ruchów, moje male tez wczoraj sie odezwalo, ale u mnie to na razie sporadycznie czuje, ale i tak super

Do góry