reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Blue od początku ciąży przechodzę ją tak, jakbym nikogo tam w środku nie miała :-) no zdarzały się "smrodki" i dwa razy się przytulałam z kibelkiem, ale na tym koniec :) żadnych senności itp

Dona gratulacje ogromne dla Ciebie i męża na tego Filipka!
super że już wiesz, bo to czekanie mnie na przykład osobiście wkurza - człowiek nie wie i się zastanawia, ani zakupów ani nic:wściekła/y:

aha i miałam Wam napisać; mam wizytę teraz w czwartek 8-go bo w sobotę jedziemy na wakacje a po wakacjach to doktorek mój stwierdził że za długa przerwa by była.
mam nadzieje że tym razem ten mój Malec postanowi współpracować :)

Ostatnia edycja:
gratuluję udanych wizyt i zazdroszcze mamusiom, ktore znają juz płeć! :)

ja tez sie niecierpliwie z tym poznaniem plci, ale jak narazie kupuje wszystko w neutralnych, moich ulubionych bezach i bielach, takze nie czekam do kolejnego usg. Pozniej juz kolorowych rzeczy nakupuje :p

Gratuluję tym , którzy już wiedzą, i po cichu zazdroszczę, bo sama jestem ciekawa bardzo.
Ostatnio coraz z większym sentymentem o dziewczynce myślę... zobaczymy
Ikasia gratuluję kochana
Dona Tobie również gratuluję zdrowego Filipka. Jakiś wysyp Filipów, u nas jeśli synek to chyba też Filip.
Yoanna gratuluje dobrych wyników

gratuluje synkow tych niespodziewanych i tych upragnionych :)
i gratuluje upragnionych coreczek :)

Blue ja mialam taka ciaze identyko z pierwszym

Akuku ja u Ciebie core obstawiam... kiedy polowkowe ? my sie 2 dowiemy

reklama
Do góry