reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

bluelovi no marzyłam marzyłam...I mam nadzieje ze już jej nic nie urośnie:p I ze brat dobrze widział:) ale na 100% będę wiedziała w poniedziałek:)

reklama
Blue i u mnie ? objawow ogolnie brak od samego poczatku ... odechciewa sie miecha kocham owoce warzywa ... nie rosne wszerz a tylko brzuszek sie powieksza

Dona moje wielkie gratulacje fajnie jest miec siusiorka no nie? Ja jestem przeszczesliwa tez:-) super ze Filipek ma sie dobrze:-)ja tez na poczatku chcialam Filipa, ale moj ma durny powod,dla ktorego musielismy z Filipa zrezygnowac.otoz kojarzy mu sie z Philipsem, tutaj pisze sie nie Filip tylko Philip. A u nas wszystko Philipsa sie ostatnio psulo...
buziaki dla Ciebie i brzuszka

Ikasia to super! I powiem Ci w tak zaawansowanej ciazy juz nic nie urosnie, tego badz pewna na 100%:-)buziole dla Was:-)

ikasiansuuper...ja tez chce a chyba mi nie dane.

choc objawy ciazowe mega inne niz z chlipakami, jajas maka nadzieje jeszcze mam i za 3 tyg. dowiem sie co i jak.

Ikasia - a mówiłam, że teraz czas na dziewczynki :):) Intuicja mnie mnie zawodzi :) Gratuluję :)
Dona - gratuluję synusia :) Ty się z mojej intuicji wyłamałaś :p

Czekam na kolejne dziewczynki :):)

reklama
Do góry