reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

czesc dziewczyny z takim bananem siedze i pisze do was

na poczatek gratulacje wczorajszych i dzisiejszych wizyty, również tej neurologicznej. wskazanie co cc nie jest taka tragedia, dzieci rozwijaja sie normalnie, a niekiedy nawet zadziwiajaco lepiej niz rowniesnicy mimo ze nie przechodza przez kanal rodny

diablica widzisz nie pomyslalam o robakach, tylko od razu postanowilam zrobic panel, no nic zobacze co wyjdzie, poczatkowo miala krostki na bokach i raczkach a teraz to juz sa wrecz plamy i nawet takie dosyc suche, krople alergiczne i wapno nie pomagalay wiec sie zdecydowalam. zastanawiam sie czy to spozywcze czy moze np na kota ktorego ostatnio bardzo meczy

no a teraz relacja po wizycie: FILIP bedzie, niestey nie wiem ile wazy bo jakos nie spytalam, ale dlugos nogi wskazuje na 17 tydzien wiec wszystko w normie

mam skeirownie na badanie polowkowe za 3 tygodnie weic wtedy to juz na 100 procent bedzie pewne, ale maz i tak bardzo sie ucieszyl

reklama
Dona, moje gratulacje:) Fajnie już wiedzieć kto się w brzuszku chowa, nie wyobrażam sobie by aż do porodu nie wiedzieć, mimo że nasze mamy tak miały;-)

dona no to gratulacje dla kolejne chłopjęcej mamusi:)

Jajestem po wizycie u mojego brata...coprawda weterynarza ale poogladałam sobie maluszka...no I brat szukał szukał dupci aż wkoncu namierzył....slicznie nóżki rozłożone...a między nóżkami...NIC:) brat stwierdził ze na 99.99% DZIEWUCHA":):):) Narazie czekam do przyszłęgo poniedziałku na wizytę u mojej ginki I na potwierdzenie....ale kurcze...ja tam dzisiaj tez nic między nóżkami nie widziałam:) Dzidzi nie spało , kręciło sie, kopało cały czas...potem ssało kciuka...no super...:) a przed wizytą jadłąm czekolade I kwasne...moze to pomogło:)

reklama
Do góry