reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

czesc dziewczyny z takim bananem siedze i pisze do was

na poczatek gratulacje wczorajszych i dzisiejszych wizyty, również tej neurologicznej. wskazanie co cc nie jest taka tragedia, dzieci rozwijaja sie normalnie, a niekiedy nawet zadziwiajaco lepiej niz rowniesnicy mimo ze nie przechodza przez kanal rodny

diablica widzisz nie pomyslalam o robakach, tylko od razu postanowilam zrobic panel, no nic zobacze co wyjdzie, poczatkowo miala krostki na bokach i raczkach a teraz to juz sa wrecz plamy i nawet takie dosyc suche, krople alergiczne i wapno nie pomagalay wiec sie zdecydowalam. zastanawiam sie czy to spozywcze czy moze np na kota ktorego ostatnio bardzo meczy

no a teraz relacja po wizycie: FILIP bedzie, niestey nie wiem ile wazy bo jakos nie spytalam, ale dlugos nogi wskazuje na 17 tydzien wiec wszystko w normie

mam skeirownie na badanie polowkowe za 3 tygodnie weic wtedy to juz na 100 procent bedzie pewne, ale maz i tak bardzo sie ucieszyl

reklama
Dona, moje gratulacje:) Fajnie już wiedzieć kto się w brzuszku chowa, nie wyobrażam sobie by aż do porodu nie wiedzieć, mimo że nasze mamy tak miały;-)

dona no to gratulacje dla kolejne chłopjęcej mamusi:)

Jajestem po wizycie u mojego brata...coprawda weterynarza ale poogladałam sobie maluszka...no I brat szukał szukał dupci aż wkoncu namierzył....slicznie nóżki rozłożone...a między nóżkami...NIC:) brat stwierdził ze na 99.99% DZIEWUCHA":):):) Narazie czekam do przyszłęgo poniedziałku na wizytę u mojej ginki I na potwierdzenie....ale kurcze...ja tam dzisiaj tez nic między nóżkami nie widziałam:) Dzidzi nie spało , kręciło sie, kopało cały czas...potem ssało kciuka...no super...:) a przed wizytą jadłąm czekolade I kwasne...moze to pomogło:)

reklama
Do góry