reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

pustiszi jak chcesz powtorke to mam dla cb jedno rozwiazanie ; ) drugie bejbe po porodzie i znów bedziesz mogla isc na usg hehe:tak:
czy wy tez stawiacie na to ze kaha bedzie miala siusiorka na usg dzis ? takie mnie jakies przeczucie nawiedzilo i ten sen !

reklama
A ja mam przeczucie, że będzie córka :p Ale jakoś myśl o chłopcu mnie też nie opuszcza :) ważne żeby zdrowe było, każdą płec będę mocno kochać....no ale ale może udała się dziewczynka :p:p:-):-):-):-)

hej!
Kaha: kciuki żeby było to co chcesz;) mi tam dziewczynka pasuje u ciebie chyba bardziej niż chłopak, ale ze mnie żadna wróżka;)

Ja już po wizycie, z dzidzi wszystko ok. - dziś bez USG, tylko serducha posłuchaliśmy, ale jako, ze ruchy czuję, szyjka ok. to nie było konieczności - także dopiero połówkowe mam na początku września i wtedy pewnie poznam płeć;) uspokoiła mnie, że szyjka na razie długa, ale mam się oszczędzać na wszelki wypadek. No i białko w moczu kolejny raz, wiec mierzonko ciśnienia, bo dziś w gabinecie 138/89;-)

Elama, Agagsm, gratuluję udanych wizyt. Super, że z dzieciąkami wszystko dobrze :-)
Elama, świetne ciuszki! W sieciówce jakiejś kupiłaś? Zdradzisz gdzie?
Kaha, odliczam z Tobą i trzymam kciuki :-)

reklama
Do góry