reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Popłakałam sie na wizycie jak gin powiedział : chłopak jak malowanie. Gin pyta czy ze wzruszenia , a mąz : nie bo żona chciała córeczke. Gin: a pan? Mąz : jak patrze na tego łobuza Kubę to mylse ze to chyba jednak żona powinna decydować .
Gdybym nie leżała na tej leżance to bym na pewno ze śmiechu padła ;)

poza tym całe 149 g szczęsćia, masę innych pomiarów ale już Crl nie robił tylko długość nóżek, obwód główki, brzuszka itp ;) wszystko super :))
Następna za 4 tygodnie bo za 3 mamy ślub

reklama
cześć laski!
ja dziś z rana byłam w laboratorium - dobrowolnie dać się pokłóć, bo za tydzień w czwartek wizyta a na wyniki tarczycowe trzeba czasem kilka dni czekać u nas. Później wracałam z buta bo mąż zabrał auto i teraz po spacerku jestem trochę padnięta.

:-)

Pustiszi, gratuluję chłopaczka :-):-):-)

Anisen, Yoanna gratulacje za udane wizyty :-)

Ja to normalnie ostatnio funkcjonuję od wizyty do wizyty :) Ale następną mama zaplanowaną na początek września i chyba już na L4 pójdę, bo mi się nic nie chce :-)

no i bluelovi, kciuki za dzisiejszą wizytę :)

Yoanna-również gratki za udaną wizytę.
Ja wróciłam do pracy 3 tyg.temu ale w przyszłym biorę L4 na tydzień do ma być ponad 30st.C a ja w ciąży padam przy takiej temp. A normalnie dla mnie czym goręcej tym lepiej.
Planuję pracować do końca października a jak to będzie to życie pokaże.

Yoanna gratuluję udnej wizyty!!! Ja płeć niby znam ale co ztego jak i tak człowiek czeka na połówkowe żeby to potwierdzić? :-D U ciebie przeczuwam córeczkę nie wiem czemu :tak:

Anisen hahaha dobre :-D Ja to kiedy lekarka powiedziała ze chłopaka noszę myślałam że spadnę z fotela!

Mi też czas zasuwa jak głupi! :szok: Zaraz 19 tydzień zacznę a ja mam wrażenie ze niedawno test robiłam... ciąża z Konradem zdecydowanie bardziej mi się ciągneła...

dziewczyny dzieki za kciuki wizyte mam na 12(a moze wejde o 14 zawsze sa opuznienia jak cholera) to pozniej wejdejak bedzie czas napisac ze wszystko oki ;) bo dzisiaj to tylko dowcipne badanie i patrzenie a na usg napewno dopiero polowkowe bo nie ma dzisiaj potrzeby ;) bylam przecierz ostatnio dwa razy ;)

yoanna dobrze ze wszystko ok szkoda ze maluch nie pokazal co ma miedzy nozkami ale obstawiam dziewczynke ;))
anisen dobre dobre ;))
chyba ja dzisiaj tylko wizytuje ;)) ?

Ciekawa jestem co u mnie obstawiacie :) ogólnie ciążę przechodzę tak, jakbym w niej nie była :) i mam czuja na siusiaka :)

Gratuluję wizyt i trzymam kciuki za następne :-)

reklama
Dziewczyny ile przytyłyście już w ciąży?

Ja niestety przez moje wieczne wymiotowanie i nadkwasote która nie chce ustapić nie przytyłam ANI 1 kg.
Przed ciążą 57, teraz 57, mimo że brzuszek się już trochę wybił i biust większy, nie wiem co się dzieje, poza tym co wymieniłam nie widać po mnie w ogóle żadnej zmiany...

Do góry