reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Ależ wy macie tępo z pisaniem...

Inomama czeeekam!! :-D

Pustiszi przede wszystkim super post! Uśmiałam się jak nie wiem :-D A po drugie GRATULUJĘ KOLEJNEGO SIUSIAKA!!! :-) Ależ wysyp facetów styczniu będzie! No i cieszę się że maleństwo zdrowe :tak:

Salii to moja druga ciąża a też fazuję się jak głupia wszystkim! :-D Niby już to przeżywałam, a czuję że wszytko jest zupełnie nowe!!

Ikasia haha to razem wizytujemy! Też czekam na ten 12... prawie miesiąc przerwy w wizytach mam...

Blue aj no wiesz! Liczyłam na dokładniejszą odpowiedź :-D

reklama
fifka przepraszam czasmi nie mam takiego dobrego przeczucia do kazdej z was mi to sie wydawalo ze dziewczynka i cb ale jak powiedzialas ze widzieliscie siusioka to nic nie poradze chyba ;)) hih
ivi szczerze mówiac to u cb cos zobacze jak napiszesz jak przechodzilas kazda ciaze i jka przechodzisz teraz ok heheh :)

Pustiszi-gratuluę synalka, a opis w dechę.
Mnie też proszę powróżyć. Pleaseeeee!
Ta ciąża to podobna brdzo do poprzedniej (z córą). Zero wymiotów, a mdłości na maxa cały dzień.Niesmak w ustach, senność i zmęczenie. Kg do przodu od razu. Zachcianek zero, odrzut od kawy i papierosów (choćz Olką większy, a teraz czasem mam ochotę-ach ten nałóg-oczywiście w ciąży zero dymków), Teraz objawy ustąpiły. Ola chce koniecznie Amelkę-chłopca nieeee.
Ja to wiadomo-byle było zdrowe. Obstawiać coś poproszę, bo w poniedziałek życie to zweryfikuje.

Pustiszi- gratuluję Ci syneczka!:) Twój post jest cudowny, taki słodki:)

Tak czytając Wasze kolejne objawy ciążowe to faktycznie u mnie nic wywróżyć nie można!:p Kawe pije normalnie, niesmaku w ustach tez nie ma, nawet zachcianek nie mam szczególnych. Oj grzeczna ta moja dzidzia,ale da mi pewnie "popalić" jak się juz urodzi:p

reklama
Do góry