reklama
Pustiszi - to jakoś dziwnie Twoja mama mówi hehe Mi opowiadała, że inaczej się czuła ze mną trochę a inaczej z moją siostrą. Ona jest starsza i jak mama chodziła ze mną w ciaży to myślała że chłopak będzie Miałam Rafałek mieć na imię hehe a tu druga córka wyskoczyła Mówiła, że jak mnie też nosiła to miała straszną ochotę na pomidory w śmietanie
kasia150491
Mamusia synusia:)
Pustiszi- Twoja mama tak reaguje na dzidzie? U mnie to rodzina męża traktuje to własnie w ten sposób... ;/ Moja rodzina nade mna skacze,a szczególnie moja mama
Fakt faktem,że jak masz jeszcze malutki brzuch to ludzie traktuja cie jak w pierwszym miesiacu, czyli "nie wiadomo jak z TYM będzie"... ja sie z takim traktowaniem spotkalam
Fakt faktem,że jak masz jeszcze malutki brzuch to ludzie traktuja cie jak w pierwszym miesiacu, czyli "nie wiadomo jak z TYM będzie"... ja sie z takim traktowaniem spotkalam
P
Pustiszi
Gość
Tzn. U mnie to jest tak że tata trzyma kciuki wie że sobie poradzimy z moim R a mama okropnie to przeżywa bo się wstydzi że ślubu nie ma, i jak środowisko zareaguje... A ślub przecież tuż tuż... A jak jej mówie że poznałaś tate po 3 miesiasac bylo wesele bo bylas juz w drugim miesiacu to do mnie ze... "to nie wiesz ze ciazy bocian nie przynosi?" nie dziecko tylko ciaze a i ze inne czasy byly... Oooj dziwny typ ale kazdy inny sie okropnie cieszy
justynaj
Fanka BB :)
Generalnie mnie Fifka teraz rozwalila, dwoch chlopakow i zupelnie rozne objawy.
Fifka a z rybami to mialam i w pierwszej i w 3 ciazy.ale w tej ostatniej to nie da sie tego opisac, jak widze rybe, to bym ja zywcem zjadla, tez juz mowimy wedkarz o nim;-)
Kasia moja kolezanka tez tak miala zero objawow i byl chlopak.
ale wlasnie tez tak moze byc, ze Ty wlasnie tak cudownie znosisz ciaze:-)
ja tak uwazam, ze jak wlasnie ciaza jest taka bezproblemowa, to duze szanse sa na chlopca, aczkolwiek....dziewczynki czasem tez sa takie grzeczne:-)
a jak jest duzo wymiotow, straszne mdlosci to bardziej na dziewczynke, ale pewnie zaraz odezwie sie Vinga, ze wymiotuje i chlopaka nosi.takze same widzicie.
ja tutaj u Was co pisalyscie to chlopakow czuje, ale wrozka dobra nie jestem,takze wszystko moze byc. Ale Pustiszi, Sali hm, chyba chlopaki.
U Kahy chyba dziewczynka.
durna zabawa nie? Ale wole juz taka, niz to, ze ginekolog sobie powie w 12 tygodniu,ze dziewczynka a w 16 rosnie jej duzy sisiok
ja mialam wczoraj szczescie 3d i twarz widzialam wszystko, takze juz tez cipki nie bedzie z tego, siurak jak stad do USA.ale zeby fajne zdjecia wyszly to jak pisalam 3 d dopiero okolo 30 tygodnia wtedy juz takie policzki slodkie, a teraz to jeszcze taka chudzina slodka.chyba Wam wkleje,jak dam rade mojego lobuza:-)
Fifka a z rybami to mialam i w pierwszej i w 3 ciazy.ale w tej ostatniej to nie da sie tego opisac, jak widze rybe, to bym ja zywcem zjadla, tez juz mowimy wedkarz o nim;-)
Kasia moja kolezanka tez tak miala zero objawow i byl chlopak.
ale wlasnie tez tak moze byc, ze Ty wlasnie tak cudownie znosisz ciaze:-)
ja tak uwazam, ze jak wlasnie ciaza jest taka bezproblemowa, to duze szanse sa na chlopca, aczkolwiek....dziewczynki czasem tez sa takie grzeczne:-)
a jak jest duzo wymiotow, straszne mdlosci to bardziej na dziewczynke, ale pewnie zaraz odezwie sie Vinga, ze wymiotuje i chlopaka nosi.takze same widzicie.
ja tutaj u Was co pisalyscie to chlopakow czuje, ale wrozka dobra nie jestem,takze wszystko moze byc. Ale Pustiszi, Sali hm, chyba chlopaki.
U Kahy chyba dziewczynka.
durna zabawa nie? Ale wole juz taka, niz to, ze ginekolog sobie powie w 12 tygodniu,ze dziewczynka a w 16 rosnie jej duzy sisiok
ja mialam wczoraj szczescie 3d i twarz widzialam wszystko, takze juz tez cipki nie bedzie z tego, siurak jak stad do USA.ale zeby fajne zdjecia wyszly to jak pisalam 3 d dopiero okolo 30 tygodnia wtedy juz takie policzki slodkie, a teraz to jeszcze taka chudzina slodka.chyba Wam wkleje,jak dam rade mojego lobuza:-)
justynanaj -może Twoja wróżba co do dziewczynki się sprawdzi hehehe : Moja ciąża też przebiega bezobjawowo Aż czasem się martwię, że dzidzi w brzuchu nie ma i jak idę na wizytę to ginka mnie utwierdza, że jest i wychodzę mega szczęśliwa
milusia21
zapisałam się na usg 3/4d:-) a co tam ma to być teoretycznie moja ostatnia ciąża to szalejem niestety będzie to aż 10 września (22tc) ale pani powiedziała ze najlepiej robić w tym tyg więc się tak zapisałam,w dodatku pewnie poznamy płeć i to będzie prezent na naszą rocznice ślubu i urodziny mężulka:-)(na nfz też pójdę niech dziady robią swoje,już tym razem nie bede taka głupia i nie wpiszę tej wizyty w kartę ciąży)
Vinga jeśli możesz to poproszę o wpisik usg połówkowe 3d 10września
Vinga jeśli możesz to poproszę o wpisik usg połówkowe 3d 10września
_Hope
Ja się wczoraj wkurzyłam, pojechałam na wizytę, tam mi Pani w rejestracji mówi, że lekarz na urlopie, nie mogła znaleźć mojego nr żeby zadzwonić. Noż jasny gwint, specjalnie zwalniam się z pracy, mąż w ogóle nie pojechał , bierzemy małą, jedziemy 50 km w ten upał, żeby klamkę pocałować. Wizyta 12 sierpnia. Kurcze nie wiem, czy nie pójść do innego gina, bo 12 sierpnia to będzie aż 6 tygodni od poprzedniej wizyty. Jak radzicie kochane? Chyba jednak się zapiszę, bo to chyba zbyt długa przerwa.
Delewarre , Klaudia gratuluję siusiaczków kochane :-)Prawdziwa drużyna piłkarska nam się tu robi.
Blue lovi nasza kochana wróżko, a co u mnie przeczuwasz?:-)
Inomama cieszę się, że wszystko ok,
&&&&&&&&& za dzisiejsze wizyty
Delewarre , Klaudia gratuluję siusiaczków kochane :-)Prawdziwa drużyna piłkarska nam się tu robi.
Blue lovi nasza kochana wróżko, a co u mnie przeczuwasz?:-)
Inomama cieszę się, że wszystko ok,
&&&&&&&&& za dzisiejsze wizyty
reklama
kasia150491
Mamusia synusia:)
kaha 171- ja płeć poznam dopiero na połówkowym, czyli az 17 sierpnia. Cóż mój lekarz jest dość ostrożny z tym ujawnianiem płci. Z tego co słyszałam, to zwykle na połówkowym dopiero mówi co tam w brzuchu siedzi woli nie ryzykować