pustiszi to trzymam mocno kciuki , ponaciskaj ginke zeby poszukala kutasika, jak ma byc to bedzie u mnie w 15 tygodniu taki ladny duzy i jajeczka wielkie sie pokazały odrazu na 2d juz bylo widac ze ma miedzy nozkami zanim zdazyl wlaczyc 3d ,, prosze napastowac ginekolozke bo ciocia blue chce wiedziec
reklama
Ciocia blue, \TY masz juz fuche w razie bezrobocia
Ja Wam powiem,ze mnie tez te moje samopoczucie i inne objawy zmylily i wierzyłam ze to corcia ;Takim sposobem Nelka do dzidzi mowiłam a tu bach podobno są jajka I z Nelki stał sie Filip .
Pustiszi dołączam sie do kciucków
Ja Wam powiem,ze mnie tez te moje samopoczucie i inne objawy zmylily i wierzyłam ze to corcia ;Takim sposobem Nelka do dzidzi mowiłam a tu bach podobno są jajka I z Nelki stał sie Filip .
Pustiszi dołączam sie do kciucków
P
Pustiszi
Gość
Hehe Blue ja jak wejde powiem: Pani, szukaj Pani cokolwiek... Ale już mnie tak utwierdziłaś w przekonaniu do ptasiorka że badania płci mi nie potrzebne choć bardzo lubie niespodzianki niech tylko pomacha do mamusi, tupnie nóżką i będe zadowolona
P
Pustiszi
Gość
Proszę czekać jeszcze dzisiaj siusiorek będzie w galeriitylko prosze nie zapomniec wejsc i zdac relacji hehe
inomama
Fanka BB :)
i mi powróżcie! bo ja sama boję się sobie tarota stawiać...
Bluelovi - na szczęście zawsze masz 50% szans na przepowiednie
ja żadnych objawów nie miałam...oprócz popiardywania na początku ; cycuchy owszem, wywaliło, nie powiem, niczego sobie bebzun też. Włosy wypadają, dziąsła zaczynają krwawić. Spanie owszem - ale po moich "tabletkach szczęścia" Jeść - jem, ale to nie nowość, ja jestem zawsze i wiecznie głodna. Czekam na werdykt wszystkich chętnych wróżek.
AAAAAAAAAAA, z Kajcisławem zero objawów przez ciąże całą i zero problemów. Po prostu bajka a nie ciąża. W rok temu...też zero objawów...a 2 dziewczynki były...i badź tu mądry człowieku Justynaj - zabawa jest przednia
Salli - niezły dialog
Hope - ja zapisałabym się na najbliższy możliwy termin, nie wytrzymałabym tak długo
a ja też dam swoje typy, a co!
Salli - chłop
Hope - dziołcha
kasiakasia-150491 - dziołcha
malinka - chłop
kaha i dona - raczej chłop
pustiszi - dziołcha
kajtek2009 - dziołcha
Bluelovi - na szczęście zawsze masz 50% szans na przepowiednie
ja żadnych objawów nie miałam...oprócz popiardywania na początku ; cycuchy owszem, wywaliło, nie powiem, niczego sobie bebzun też. Włosy wypadają, dziąsła zaczynają krwawić. Spanie owszem - ale po moich "tabletkach szczęścia" Jeść - jem, ale to nie nowość, ja jestem zawsze i wiecznie głodna. Czekam na werdykt wszystkich chętnych wróżek.
AAAAAAAAAAA, z Kajcisławem zero objawów przez ciąże całą i zero problemów. Po prostu bajka a nie ciąża. W rok temu...też zero objawów...a 2 dziewczynki były...i badź tu mądry człowieku Justynaj - zabawa jest przednia
Salli - niezły dialog
Hope - ja zapisałabym się na najbliższy możliwy termin, nie wytrzymałabym tak długo
a ja też dam swoje typy, a co!
Salli - chłop
Hope - dziołcha
kasiakasia-150491 - dziołcha
malinka - chłop
kaha i dona - raczej chłop
pustiszi - dziołcha
kajtek2009 - dziołcha
Ostatnia edycja:
malinka1984
Fanka BB :)
Blue, moje objawy: od początku bolały mnie piersi, strasznie urosły z C do D/E, przez I trymestr wszystko mi śmierdziało, najbardziej lodówka (ale skóra nie), odrzuciło mnie kompletnie od kawy, herbaty czarnej (najpierw pytam mojego: kupiłeś jakąś nową bo taka okropna, a on, ze ta co zwykle i słodyczy, choć zawsze wielki łasuch na nie byłam (do dziś mało jem słodkiego, zupełnie nie mam ochoty), w ogóle nie wymiotowałam, ani razu, ze 3 razy myślałam, że może będę, ale mi przeszło, za to w ogóle nie miałam apetytu, nic mi nie smakowało, przez jakiś czas żyłam na samych bananach i suchych bułkach, najgorsze było to, że ciągle miałam takie uczucie na żołądku, jakbym zjadła coś niestrawnego, a i jeszcze ten okropny smak w ustach po każdym jedzeniu...
a, Inomama mi przypomniała - strasznie mi włosy wypadają, do dziś, niedługo zostanę łysa przez tą ciążę...
to jak, dalej siusiak?
a, Inomama mi przypomniała - strasznie mi włosy wypadają, do dziś, niedługo zostanę łysa przez tą ciążę...
to jak, dalej siusiak?
Ostatnia edycja:
heheeh Wróżka bluelovi
no to ja teraz sie pobawie
Sali-dziewczynka
Hope-chłopiec
kasia-150491-nie widze nic!
blanka-nie wiem czemu ale u cb obstawiam dziewczynke jednak pomimo tego wczesnego usg !
malinka-wiem ze mialas wczesnie usg i kutasik mugl sie schowac jak u klaudi obstawialabym chlopca
kaha-dziewczynka ale wsumie neiwiem zgłupialam z tymi przeczuciami
pustiszsi-chlopak !
no to jak sie pomyle to mozecie mnie puzniej opipszac
pustiszi na ktora masz wizyte bedziesz miec usg?
reklama
P
Pustiszi
Gość
Tu nie ma nfz jest tylko prywatnie albo szpital, tzn ja jestem ubezpieczona tak że płacę 150€ miesiecznie bo nie pracuje i nie mam ubezpieczenia meza ale np. Połówkowe kosztuje 120 euro ale w klinice daja mi rachunek i mam isc z nim do mojego ubezpieczyciela i maja oddac mi za to badanie. Tak troche inaczej niz w plno! ja mysle a ty chodzisz prywatnie czy nfz?)
Ale w pl zawsze chodziłam prywatnie po tym jak bylam jeszczesiksa i mnie wywalil z gabinetu nfz nie chcial badac bo ja sie nie ten tego a juz wtedy nie mialam 4 miesiace okresu i juz chodzilam prywatnie pozniej bo chyba chcial podlubac czy co ja nie wiem
Ostatnio edytowane przez moderatora: