reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Anisen ja chodze do lekarza na nfz i nie czekam :) i w krakowie :) jakbys chciala namiar to pisz na priw :) bo nie dosc ze na podroz to przynajmniej na lekarza nie wydasz

Ikasia trzymam

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiu a przyjmuje po 17 ? bo ja bym chciała jeszcze do października popracować a to oznacza że wizytą tylko po 17 może być.
Maz za to mówi: po co cudujsz. Prowadził 2 ciąze, jesteś zachwycona to czemu zmieniać chcesz. Na wizytę nam strczy. Szalony

Czikusia, ja nie chodzę do gina w Płocku... chodzę prywatnie do Płońska aż, chociaż rodziłam w Płocku. w Płocku ten pan dr. do którego chciałabym chodzić niestety jest tylko w szpitalu na winiarach i nigdzie nie przyjmuje

lkasia, czekamy na fotki kropka :):)

moj akurat najpozniej do 17 ale sa tez inne lekarki ktore przyjmuja nawet do 18 czy 19

www.kovmed.pl to ta placowka :) a lekarka ktora przyjmuje w pozniejszych godzinach to lek. med. Małgorzata Kruszewska-Kowalik

Ostatnia edycja:
mój minus tego lekarza to tylko to ze daleko. Tak naprawdę to gdybym mieszkała w Krakowie w ciemno bym do niego poszła bo myśle ze każde 100zł za wizytę jest dobrze wydane. Lekarz miły, konkretny , nie gada dyrdymał, ale też nie snuje czarnych scenariuszy. Mówi co moze być w dwóch aspektach i tych dobre i tych złe i najważniejsze co możemy zrobić zeby bylo dobre. wychodząc masz poczucie ze wiesz co robić i nie jesteś sama. Jak czegos sam nie wie ( tak jak było u mnie z tokso) to konsultuje sie z profesorami. Przyznaje sie ze czegoś może nie wiedzieć ;)
Ja mu ufam i każda wizyta to przyjemność. Nawet ta wizytą nie w ciązy ;)

Anisen, ty jesteś spod Krakowa?

Ja jestem z Krakowa, jeśli masz jakiegoś dobrego gina to poleć mi proszę, zawsze lubię mieć kogoś w zapasie, mimo że z mojego jestem dość zadowolona ale muszę do niego dojeżdżać przez calutki Kraków - wszerz, przez najgorsze korki ;)
A nuż ten Twój jest trochę bliżej niż mój ;) ?

Nie, był czas że myśleliśmy o przeprowadzce do Krakowa, nawet mieliśmy tam mieszkanko ale wyszło ze zostajemy na razie w Nowym Targu ( czyli 80km od Krakowa) i tu budujemy dom. A to ze względu na moja pracę i męza ( nie chciało nam sie wszystkiego zaczynać od nowa)
Chodzę do dr. Fugla. Przyjmuje na Retoryka, prywatny gabinet ( ten Sam gabinet i sprzęt co dr Bałajewicz, chodziła do niego Alicja Bachleda- Curuś ;) )) ale też z tego co wiem to w prywatnej klinice teraz też. Jeszcze rok temu pracował w Szpitalu klinicznym na Kopernika jako szef na przychodni ale zrezygnował. Przyjmuje w środy od 17 w zasadzie do ostatniej zarejestrowanej pacjentki ;) Rejestruje sie u niego telefonicznie w czwartki przed południem i wtedy wyznacza godziny. Co wizytę mam USG , badanie i rozmowę :) Tyle ze wszystkie badania płatne. Jak chcesz mogę Ci na priv podeslać numer tel do pana dr.

reklama
Do góry