reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Anisen ja chodze do lekarza na nfz i nie czekam :) i w krakowie :) jakbys chciala namiar to pisz na priw :) bo nie dosc ze na podroz to przynajmniej na lekarza nie wydasz

Ikasia trzymam

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiu a przyjmuje po 17 ? bo ja bym chciała jeszcze do października popracować a to oznacza że wizytą tylko po 17 może być.
Maz za to mówi: po co cudujsz. Prowadził 2 ciąze, jesteś zachwycona to czemu zmieniać chcesz. Na wizytę nam strczy. Szalony

Czikusia, ja nie chodzę do gina w Płocku... chodzę prywatnie do Płońska aż, chociaż rodziłam w Płocku. w Płocku ten pan dr. do którego chciałabym chodzić niestety jest tylko w szpitalu na winiarach i nigdzie nie przyjmuje

lkasia, czekamy na fotki kropka :):)

moj akurat najpozniej do 17 ale sa tez inne lekarki ktore przyjmuja nawet do 18 czy 19

www.kovmed.pl to ta placowka :) a lekarka ktora przyjmuje w pozniejszych godzinach to lek. med. Małgorzata Kruszewska-Kowalik

Ostatnia edycja:
mój minus tego lekarza to tylko to ze daleko. Tak naprawdę to gdybym mieszkała w Krakowie w ciemno bym do niego poszła bo myśle ze każde 100zł za wizytę jest dobrze wydane. Lekarz miły, konkretny , nie gada dyrdymał, ale też nie snuje czarnych scenariuszy. Mówi co moze być w dwóch aspektach i tych dobre i tych złe i najważniejsze co możemy zrobić zeby bylo dobre. wychodząc masz poczucie ze wiesz co robić i nie jesteś sama. Jak czegos sam nie wie ( tak jak było u mnie z tokso) to konsultuje sie z profesorami. Przyznaje sie ze czegoś może nie wiedzieć ;)
Ja mu ufam i każda wizyta to przyjemność. Nawet ta wizytą nie w ciązy ;)

Anisen, ty jesteś spod Krakowa?

Ja jestem z Krakowa, jeśli masz jakiegoś dobrego gina to poleć mi proszę, zawsze lubię mieć kogoś w zapasie, mimo że z mojego jestem dość zadowolona ale muszę do niego dojeżdżać przez calutki Kraków - wszerz, przez najgorsze korki ;)
A nuż ten Twój jest trochę bliżej niż mój ;) ?

Nie, był czas że myśleliśmy o przeprowadzce do Krakowa, nawet mieliśmy tam mieszkanko ale wyszło ze zostajemy na razie w Nowym Targu ( czyli 80km od Krakowa) i tu budujemy dom. A to ze względu na moja pracę i męza ( nie chciało nam sie wszystkiego zaczynać od nowa)
Chodzę do dr. Fugla. Przyjmuje na Retoryka, prywatny gabinet ( ten Sam gabinet i sprzęt co dr Bałajewicz, chodziła do niego Alicja Bachleda- Curuś ;) )) ale też z tego co wiem to w prywatnej klinice teraz też. Jeszcze rok temu pracował w Szpitalu klinicznym na Kopernika jako szef na przychodni ale zrezygnował. Przyjmuje w środy od 17 w zasadzie do ostatniej zarejestrowanej pacjentki ;) Rejestruje sie u niego telefonicznie w czwartki przed południem i wtedy wyznacza godziny. Co wizytę mam USG , badanie i rozmowę :) Tyle ze wszystkie badania płatne. Jak chcesz mogę Ci na priv podeslać numer tel do pana dr.

reklama
Do góry