reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

To i ja dopisuje sie do listy. 1 wizyta u lekarza,badanie krwiii i zalozenie karty ciazy 6 czerwca
usg serduszkowe 25 czerwca

reklama
28maja-lkasia--wizyta serduszkowa
29maja-anisen -wizyta u lekarza serduszkowa- Milusia-wisyta serduszkowa- Fifka - założenie karty ciąży
31maja-mirka78-wizyta serduszkowa
3 czerwca-fiuufiuu- pierwsza wizyta u gin.
3 czerwca - delewarre - wizyta serduszkowa
3 czerwca - Elusia35 - wizyta serduszkowa
5 czerwca - Kasienka_ - wizyta serduszkowa
5 czerwca - panna.nikt - wizyta kontrolna
6 czerwca -basiek-pierwsza wizyta u gin.
7 czerwca - anbas - wizyta kontrolna
7 czerwca - Salli - wizyta serduszkowa
11 czerwca - vinga89 - wizyta serduszkowa
13 czerwca - Salli wizyta u gin. założenie książeczki ciąży

13 czerwca - agagsm - pierwsza wizyta u gin
20 czerwca - malinka1984 - wizyta kontrolna

no to ja dzisiaj pierwsza z listy:):):) trzymajcie kciukasy...mam nadzieje ze dzisiaj dostanę najwspanialszy prezent na urodziny--bicie serduszka mojego dzidziusia:)

vinga ja tez jestem z Płocka do którego lekarza chodzisz?:)
uwierz twoja wizyta nie jest "dopiero" a ekspresowa ja zostałam zapisana DOPIERO na 17 czerwca a umawiałam się już dwa tygodnie temu jestem wsciekla ze zostawiaja mnie samopas bez zadnej kontroli i badań tym bardziej ze jestem po usunięciu mięsniaka macicy 3 lata temu i zrostów jestem w siódmym tygodniu i do tej pory zostałam zbadana raz i zlecono mi jedną betę bo drugą musialam robic bez skierowania na swój koszt:/ :wściekła/y:To moja pierwsza ciąża i bardzo bardzo się boję, że jej nie donosze... albo jestem pesymistką albo moje obawy sa normalne...

Ikasia trzymam kciuki mocno &&& Za malutkie bijące mocno serduszko

Ja chodzę prywatnie bo poszłam zapytałam w przychodni i wizytę bym miała na 14 czerwca :( Pytam kiedy ? Dodam ze byłam 10 maja . No takie są zapisy. No ale ja ostatnią @ miałam 9 kwietnia :szok:. I to nie na USG tylko na wizytę u gina. powiedzieli mi jak już raz pani przyjdzie następna będzie za 3 tygodnie. Bonus - nie ma zapisów na godzinę. Pani zapisuje na dzień , lekarz przyjmuje od 14 i kto pierwszy ten lepszy. Podobno od 12 panie czekają na wizytę. Ja nie dam rady od 12 bo jestem w pracy a do tego mam dwoje dzieci . Co ja z nimi zrobie w tym czasie?
no to dzięki temu dzwonie w czwartek i zapisuje sie tel na następną środę na wolną godzinę i wiem ze nie będę czekać bo lekarz normalny i zapisuje realnie ;) Minus muszę dojechać do Krakowa. Tak, bo w mojej mieścinko- dziurze nawet prywatni zapisuja i czekaj w kolejce.

Ostatnia edycja:
Ja w Wawie tez chodzę prywatnie, raz w miesiącu płace haracz 180 zł, żeby w międzyczasie mieć wizyty w szpitalnej przychodni i ew badania za darmo... A po moich przejściach mam do wyboru tylko dwa szpitale specjalistyczne które mogą się mną zając...

28maja-lkasia--wizyta serduszkowa
29maja-anisen -wizyta u lekarza serduszkowa- Milusia-wisyta serduszkowa- Fifka - założenie karty ciąży
31maja-mirka78-wizyta serduszkowa
3 czerwca-fiuufiuu- pierwsza wizyta u gin.
3 czerwca - delewarre - wizyta serduszkowa
3 czerwca - Elusia35 - wizyta serduszkowa
5 czerwca - Kasienka_ - wizyta serduszkowa
5 czerwca - panna.nikt - wizyta kontrolna
6 czerwca -basiek-pierwsza wizyta u gin.
6 czerwca- justynaj- pierwsza wizytka zalozenie karty ciazy,bad.krwii
7 czerwca - anbas - wizyta kontrolna
7 czerwca - Salli - wizyta serduszkowa
11 czerwca - vinga89 - wizyta serduszkowa
13 czerwca - Salli wizyta u gin. założenie książeczki ciąży

13 czerwca - agagsm - pierwsza wizyta u gin
20 czerwca - malinka1984 - wizyta kontrolna
25 czerwca - justynaj -pierwsze usg
---

mój minus tego lekarza to tylko to ze daleko. Tak naprawdę to gdybym mieszkała w Krakowie w ciemno bym do niego poszła bo myśle ze każde 100zł za wizytę jest dobrze wydane. Lekarz miły, konkretny , nie gada dyrdymał, ale też nie snuje czarnych scenariuszy. Mówi co moze być w dwóch aspektach i tych dobre i tych złe i najważniejsze co możemy zrobić zeby bylo dobre. wychodząc masz poczucie ze wiesz co robić i nie jesteś sama. Jak czegos sam nie wie ( tak jak było u mnie z tokso) to konsultuje sie z profesorami. Przyznaje sie ze czegoś może nie wiedzieć ;)
Ja mu ufam i każda wizyta to przyjemność. Nawet ta wizytą nie w ciązy ;)

reklama
Do góry