reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Elama - pierwszy raz raz u faceta?:):):) cieszę sie bardzo, ze wszystko ok!

Dona - czekamy zatem z Tobą do 16 tyg po radosne wieści, ze wsio jest ok. A tymczasem proszę wypoczywać!!!

Kaha, Agagsm, - gratulacje! oby tak dalej!

Fifka - jak Ty sama wybadałaś tę szyjkę cholerną? to jest mój największy koszmar, bo też doświadczenie mam...trzymam za cię kciuki, bardzo!

po Waszych opowieściach i z moją panikarską naturą, to chyba jutro na wizytę nie pojde. Boję sie tak bardzo, jak nigdy. A mam genetyczne i odbior wynikow krwi...................................
zejde chyba...

kciukasy za dzisiaj badane fasole!

reklama
Dziewczyny kciuki za dzisiejsze wizyty &&&&&&& :) Czekamy na wiesci.
Jezu fifka- ale sie zestresowalam tym co napisalas o swojej szyjce. Ja mojego gina molestuje co wizyte zeby o szyjce nie zapomnial...I ostatnio mi mowi po badaniu ze jest "nieco" skrocona ale twarda I zamknieta. I jak to tak przyjelam obojetnie...ale teraz to ciagle o tym mysle I sie stresuje ;/
Vinga - lo matko - co za stresiol bym miala. Ja tak mialam w ciazy z Kuba. Ale ja jeszcze tego samego dnia do lekarza polecialam bo ja pewna nie bylam co to jest...Potem sie dowiedzialam...

Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące :)

Inomama dobrze będzie ! Kto jak nie Ty pocieszał mnie właśnie ,ze nie można dawać sie strachowi ? Musimy myśleć pozytywnie:) Wyjdziesz jutro z USG szczesliwa i spokojna , wiedząc ze z fasolką wszystko git:p Każdej z nas tego życzę z całego serca ;-)

Vinga Kochana bidulka jesteś ! Dobrze, ze to krwawienie "to tylko to"

.Czekam na same dobre wieści!!!

jestem:-)
Dzidziulek supr:) wymiary prawidłowe przezierność 1,8mm czyli super,Nasze Słonko ma już 7,5cm:-D sporowacie,znów termin z usg mi sie przesunął:-D teraz na 16stycznia(ale cały czas zostaje przy tym z okresu-18).Dzidzia ssała kciuka(co mój maż sam wypatrzył)i trzymała sie za głowe:-D No i lekarz narazie nic między nogami nie wypatrzył co działa na naszą korzyść co do córeczki:-D(ale czekamy aż podrośnie na określenie płci)Pan doktor bardzo się zestresował moimi wynikami moczu:baffled: wyszły jednak ponownie te ecoli i musiał dać mi antybiotyk...:baffled: a nie chciał-był zmuszony przy tym stanie...

No i stało się coś bardzo dziwnego...w sobotę odebrało mi na ok20 min wzrok...:zawstydzona/y: z każdą chwilą widziałam coraz mniej,obraz miałam całkowicie zamazany-nawet twarzy nie widziałam...coś strasznego...wpadłam w panikę i zaczęłam płakać,ale całe szczęście minęło...Powiedzieliśmy o tym lekarzowi i powiedział ze jeśli jeszcze raz sie taka sytuacja powtórzy to położy mnie na oddział i zleci konsultacje neurologiczną...aj...

Następna wizyta w czwartek(na nfz)mam nadzieję ze zrobi i tak usg bo na fundusz mi sie należy niezależnie od tego czy prywatnie było robione?

Milusia gratuluje !

Cieszę sie , że z dzidzią wszystko dobrze. Super :)Może faktycznie bedzie córa? :)

A antybiotyk trudno, trzeba to trzeba. Ważne,ze pomoże . Z tym wzrokiem miałaś niezłą akcje !!! Oby juz nigdy nie miało to miejsca!

Milusia brawo dzidzi :) Cieszę się, że wszystko ok.

Twój wzrok martwi i powinnaś jak najszybciej to zbadać. Chociaż bez powtórzenia się tego może nie trzeba będzie, czego Ci życzę.

A co do usg na nfz... a co ich obchodzi czy robiłaś czy nie (nie musisz im się spowiadać) :) Mogłabyś chodzić i codziennie a i tak przysługuje Ci na nfz :)

Milusia, tak patrzę po suwaczku, że "zaszłyśmy" razem ;) Tylko ja mam termin na 17. A moja dzidzia na usg tydzień temu miała 6,2cm... Twoja to istny gigant ;)
Zobaczymy jutro jak będzie bo mi prenatalne powtarzają .

reklama
Jejku Milusia gratulacje czekałam na twój post nastawilam sie wlasnie na to zebys miala córe, no zobaczymy czy siw sprawdzi gratki ;**:-)a swoja droga to dziwne z oczami, biedna nie martw sie wrazie co szybko do lekarza ;(! teraz jeszcze hope, czekamy! :))

Do góry