reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Elama - pierwszy raz raz u faceta?:):):) cieszę sie bardzo, ze wszystko ok!

Dona - czekamy zatem z Tobą do 16 tyg po radosne wieści, ze wsio jest ok. A tymczasem proszę wypoczywać!!!

Kaha, Agagsm, - gratulacje! oby tak dalej!

Fifka - jak Ty sama wybadałaś tę szyjkę cholerną? to jest mój największy koszmar, bo też doświadczenie mam...trzymam za cię kciuki, bardzo!

po Waszych opowieściach i z moją panikarską naturą, to chyba jutro na wizytę nie pojde. Boję sie tak bardzo, jak nigdy. A mam genetyczne i odbior wynikow krwi...................................
zejde chyba...

kciukasy za dzisiaj badane fasole!

reklama
Dziewczyny kciuki za dzisiejsze wizyty &&&&&&& :) Czekamy na wiesci.
Jezu fifka- ale sie zestresowalam tym co napisalas o swojej szyjce. Ja mojego gina molestuje co wizyte zeby o szyjce nie zapomnial...I ostatnio mi mowi po badaniu ze jest "nieco" skrocona ale twarda I zamknieta. I jak to tak przyjelam obojetnie...ale teraz to ciagle o tym mysle I sie stresuje ;/
Vinga - lo matko - co za stresiol bym miala. Ja tak mialam w ciazy z Kuba. Ale ja jeszcze tego samego dnia do lekarza polecialam bo ja pewna nie bylam co to jest...Potem sie dowiedzialam...

Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące :)

Inomama dobrze będzie ! Kto jak nie Ty pocieszał mnie właśnie ,ze nie można dawać sie strachowi ? Musimy myśleć pozytywnie:) Wyjdziesz jutro z USG szczesliwa i spokojna , wiedząc ze z fasolką wszystko git:p Każdej z nas tego życzę z całego serca ;-)

Vinga Kochana bidulka jesteś ! Dobrze, ze to krwawienie "to tylko to"

.Czekam na same dobre wieści!!!

jestem:-)
Dzidziulek supr:) wymiary prawidłowe przezierność 1,8mm czyli super,Nasze Słonko ma już 7,5cm:-D sporowacie,znów termin z usg mi sie przesunął:-D teraz na 16stycznia(ale cały czas zostaje przy tym z okresu-18).Dzidzia ssała kciuka(co mój maż sam wypatrzył)i trzymała sie za głowe:-D No i lekarz narazie nic między nogami nie wypatrzył co działa na naszą korzyść co do córeczki:-D(ale czekamy aż podrośnie na określenie płci)Pan doktor bardzo się zestresował moimi wynikami moczu:baffled: wyszły jednak ponownie te ecoli i musiał dać mi antybiotyk...:baffled: a nie chciał-był zmuszony przy tym stanie...

No i stało się coś bardzo dziwnego...w sobotę odebrało mi na ok20 min wzrok...:zawstydzona/y: z każdą chwilą widziałam coraz mniej,obraz miałam całkowicie zamazany-nawet twarzy nie widziałam...coś strasznego...wpadłam w panikę i zaczęłam płakać,ale całe szczęście minęło...Powiedzieliśmy o tym lekarzowi i powiedział ze jeśli jeszcze raz sie taka sytuacja powtórzy to położy mnie na oddział i zleci konsultacje neurologiczną...aj...

Następna wizyta w czwartek(na nfz)mam nadzieję ze zrobi i tak usg bo na fundusz mi sie należy niezależnie od tego czy prywatnie było robione?

Milusia gratuluje !

Cieszę sie , że z dzidzią wszystko dobrze. Super :)Może faktycznie bedzie córa? :)

A antybiotyk trudno, trzeba to trzeba. Ważne,ze pomoże . Z tym wzrokiem miałaś niezłą akcje !!! Oby juz nigdy nie miało to miejsca!

Milusia brawo dzidzi :) Cieszę się, że wszystko ok.

Twój wzrok martwi i powinnaś jak najszybciej to zbadać. Chociaż bez powtórzenia się tego może nie trzeba będzie, czego Ci życzę.

A co do usg na nfz... a co ich obchodzi czy robiłaś czy nie (nie musisz im się spowiadać) :) Mogłabyś chodzić i codziennie a i tak przysługuje Ci na nfz :)

Milusia, tak patrzę po suwaczku, że "zaszłyśmy" razem ;) Tylko ja mam termin na 17. A moja dzidzia na usg tydzień temu miała 6,2cm... Twoja to istny gigant ;)
Zobaczymy jutro jak będzie bo mi prenatalne powtarzają .

reklama
Jejku Milusia gratulacje czekałam na twój post nastawilam sie wlasnie na to zebys miala córe, no zobaczymy czy siw sprawdzi gratki ;**:-)a swoja droga to dziwne z oczami, biedna nie martw sie wrazie co szybko do lekarza ;(! teraz jeszcze hope, czekamy! :))

Do góry