reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Milusia - gratuluje pociechy dużej już takiej suuper, że wszystko dobrze. Antybiotek skoro Ci doktor daje to pewnie wie co robi, a oczy kurcze może to jednorazowe było. Mi się tak robiło jak miałam mdleć ale w wieku dojrzewania. Będzie dobrze trzymam kciuki.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Kochane moje!!!! Wszystko jest super!! Dzidzia zdrowa, wszystkie narządy jak najbardziej ok. Przezierność karkowa 1,4 więc super. Kość nosowa piękna. Ależ się zryczałam jak wyszłam. I jeszcze na leżance mi łzy leciały. Nie mogłam się opanować.
Z emocji zapomniałam zapytać o płeć:rofl2:, jakoś w tamtej chwili było to dla mnie mało istotne. Jestem taka szczęliwa, że szok :rofl2:. Wszystkie inne, przyziemne problemy zeszły na dalszy plan:-)

Milusia strasznie się cieszę, że z Twoją pociechą wszystko ok. Antybiotyk pobierzesz chwilę i będzie dobrze. A z tym wzrokiem to może faktycznie jak dziewczyny piszą kwestia migren? Trzymam kciuki, żeby to było jednorazowe.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytki- Vinga, Inomama, Akuku, Antinetka Salli i Fifka &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
No, ja się zmywam i szykuję, bo za godzinę wizyta :)
Już się stresuję a brzucho ściśnięty jak cholera :/ Masakra...
I dziękujęza kciukasy, na pewno przyniosą szczęście :)

Hej dziewczyny.
Milusia, Hope - gratuluje Wam udanych wizyt!!! Super ze z maluszkami wszystko ok!!!
Milusia z tymi oczkami to trzeba miec reke na pulsie. Przyczyn moze byc kilka. Moze I od migreny czy naglego spadku cukru tak jak dziewczyny pisaly, czy od naglego wysilku (tuz przed omdleniem). Napewno trzeba tego pilnowac.
Grudnioweczka- jesli juz zaczynasz czuc tego zabka to moze nie zwlekaj z wizyta. Po co sie tak meczyc. A juz masz prawie skonczony 12 tydz. wiec za chwile juz bezpiecznie bedziesz mogla wziasc odpowiednie znieczulenie. Ja mialam rwanie raz...co prawda nie w ciazy ale znieczulenie dalo rade :) A kiedys bylam straszna panikara jesli chodzi o dentyste. Odkad znalazlam mojego super delikatnego I dobrego lekarza prawie zasypiam na fotelu :)
Sali - nie stresuje sie tak bardzo. Napewno bedzie wszystko ok. Wiesz masz juz ten plus ze jestes po pierwszym badaniu ktore wyszko ok I idziesz juz tylko potwierdzic :) I tak na to patrz :)
Vinga, inomama, Akuku, Sali, Antinetka, Fifka - trzymam za Was mocno kciuki moje panie &&&&&&&&&&&&&&&&&&& powodzenia dzisiaj :)

Hope-wzruszyłam się czytając opis Twojej wizyty.
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&za wszystkie dziś wizytujące.
Ja czekam na piątkowy test PAPP-A. Z tego co lekarz mówił tydzień temu, to będą konkretne pomiary.
Czy któraś już miała taki test, albo wie o nim coś więcej? Piszcie dziewczyny.
Już nie mogę się doczekać jak zobaczę w piątek maluszka ale i strasznie się boję.

PS Czemu nie widzę mojego suwaczka?

reklama
Do góry