reklama
magda102
Fanka BB :)
Nikt nic nie wie... wszystko zależy od kardiologa, a raczej tego co zdiagnozuje po tych pięciu latach. Przypomnę leżę tutaj tylko i wyłącznie w celu przeprowadzenia konsultacji kardio w celu ustanowienia rodzaju rozwiązania czy to poprzez cc czy poród sn. Gdyby mnie gin nie położył taka konsultacja miałaby miejsce 29 grudnia
I jak mnie ma nie trafiać? Qrwa mać!!!
malina29
Mama debiutująca
Nikt nic nie wie... wszystko zależy od kardiologa, a raczej tego co zdiagnozuje po tych pięciu latach. Przypomnę leżę tutaj tylko i wyłącznie w celu przeprowadzenia konsultacji kardio w celu ustanowienia rodzaju rozwiązania czy to poprzez cc czy poród sn. Gdyby mnie gin nie położył taka konsultacja miałaby miejsce 29 grudnia
Magda, a moze by tak pochodzić i poględzić w tym szpitalu, powiercić dziury w brzuchu ordynatorowi, czy cuś? No wiesz, tak by mieli Cię już DOŚĆ i dla świetego spokoju załatwili tego kardiologa?
magda102
Dziewczyny czekam cierpliwie, ale i marudzę, ale jeśli do szpitala trafia ciężki przypadek kardiologiczny to się w kolejkę nie wepchnę....
Magda wspolczuje tego siedzenia w szpitalu, wiem jak to sie kazdy dzien dluzy okrutnie.
Wiolan, trzymaj sie z dieta do konca ciazy, u ciebie jeszcze sporo, bo jestes tylko w 35 tygodniu ciazy, tzn. zaczelas 36. Mmam nadzieje, ze insulina nie bedzie ci jednak potrzebna. U mnie jest na odwrot im dalej tym wyniki sa lepsze, ale zawsze tez byly dobre. Jakos ta dieta na szczescie dzialala.
Wiolan, trzymaj sie z dieta do konca ciazy, u ciebie jeszcze sporo, bo jestes tylko w 35 tygodniu ciazy, tzn. zaczelas 36. Mmam nadzieje, ze insulina nie bedzie ci jednak potrzebna. U mnie jest na odwrot im dalej tym wyniki sa lepsze, ale zawsze tez byly dobre. Jakos ta dieta na szczescie dzialala.
aldonta
a ja już następnej wizyty mieć nie będę
mam sie 6-ego stawić na cc
a nie da się tego przełożyć na koniec roku albo wycofać
haha....wycofać.....tez mnie jakies przerażenie czasem łapie, że to juz niebawem.....
reklama
aldonta
Mi pamietam przy pierwszym porodzie to polozna powiedziala, ze jak weszlo to niestety, ale teraz musi wyjsc, odwrotu i innej mozliwosci nie ma.
hahaha co racja to racja !!!!!!!!!!!!!