reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

Śliczne są te zdjęcia z USG 3D. My z mężem stwierdziliśmy że nie będziemy szli na to 3D. Skoro na zwykłym nie chce nam sie pokazać i zrobić zdjecia, tylko cały czas wykręca się tyłkiem, więc my chcemy uszanować jego decyzję :-D

reklama
dzieki dziewczyny!
Agate w moim przypadku bylas bezbledna! respect :cool2: z kolejna ciaza bede wiedziala do kogo uderzac po diagnoze plci! dobrze pamietasz- te dluugie nozki to wlasnie mojej panienki;)
JustMe5 otwieraj jakas liste kandydatek dla Twojego kawalera bo jak synus odziedziczy urode po mamie to mozesz miec klopot z opedzaniem sie od chetnych. To samo zreszta sugerowalabym Alutce- no chlopak jak malowany!
Ania- gratuluje synka!
Agnieszka- nie ma jak male kobietki co?
powodzenia na polowkowych!

Alutka, śliczne fotki synka:-) Mój też na 3D miał stopę przy głowie:-D

Dziewczyny, mi glukoza wyszła 108- może być??????

Asca, za te miłe słowa, chyba muszę umieścić Cię na szczycie listy potencjalnych kandydatek na teściową;-)

dziewczyny mam pytanie byłam dzisiaj na glukozie 50g po godzinie miałam 108,1 natomiast max to 105, mam czym się martwić

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć babeczki - no ja już po 3-4D i wsio ok. Mały od poniedziałku już zdążył zaliczyć obrót o 180 stopni i stoi na głowie - chyba usłyszał narzekania mamuśki :-D
Filmik wyszedł piękny i nawet sam gin był zdziwiony bo rzadko się zdarza tak ładnie i ostro uchwycić. Ale może dlatego że nie jadłam obiadu - to i mniej gazów było do zakłóceń ;-)Ostatecznie zostały uwiecznione klejnoty rodzinne więc jak ktoś mi przyniesie dziewczynkę na porodówce to idę do sądu skarżyć o podmiankę dzieci :-D Bo mam to na dvd i fotce. Jasiek pozował jak stary aktor - i połykał płyn i podpierał rączką brodę i ssał paluszka - normalnie pamiątka świetna.
Wymiary książkowe i wszystko zgodnie z wiekiem ciąży.

Do góry