reklama
madziamadzia
Fanka BB :)
Martika gratuluję CÓRECZKI
Estragon dobrze, że wreszcie trafiłaś na dobrego lekarza. Ja ciśnienie mierzę 2x dziennie i zapisuję w tabelce, bo od początku miałam ok 140/75, a na wizycie nawet 150/90. Teraz mam niższe, tzn. w granicach normy 125/70-138/80. Piję od ponad miesiąca rano sok z 1 cytryny i pomarańczy, oprócz tego jem dużo cytrusów i 2x dziennie piję melisę (gruszkowa Vitax jest pycha), czasem podjem też żurawiny suszonej.
Zobaczę co jutro moja gin powie, bo ostatnio mówiła, że jak się nie zmieni to da mnie do szpitala, żeby dobrać leki.
Estragon dobrze, że wreszcie trafiłaś na dobrego lekarza. Ja ciśnienie mierzę 2x dziennie i zapisuję w tabelce, bo od początku miałam ok 140/75, a na wizycie nawet 150/90. Teraz mam niższe, tzn. w granicach normy 125/70-138/80. Piję od ponad miesiąca rano sok z 1 cytryny i pomarańczy, oprócz tego jem dużo cytrusów i 2x dziennie piję melisę (gruszkowa Vitax jest pycha), czasem podjem też żurawiny suszonej.
Zobaczę co jutro moja gin powie, bo ostatnio mówiła, że jak się nie zmieni to da mnie do szpitala, żeby dobrać leki.
madziamadzia
Nikita gratuluję SYNKA
martyna222
udało się ! :)
Witam!
Nikita gratuluję synka
Jeśli chodzi o ciśnienie to od 17 tyg biorę leki na nadcisnienie bo miałam niestety za wysokie...teraz mierzę 3 razy dziennie i jest w normie.
Siara mi leci od 14 tyg ...więc dość wcześnie
Nikita gratuluję synka
Jeśli chodzi o ciśnienie to od 17 tyg biorę leki na nadcisnienie bo miałam niestety za wysokie...teraz mierzę 3 razy dziennie i jest w normie.
Siara mi leci od 14 tyg ...więc dość wcześnie
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Nikita gratulacje SYNUSIA:-)
corina
ja sobie w sobote ide na glukoze, mam nadzieje ze jakos to przelkne ale mam pozwolenie na cytryne.
nie będzie tak źle :-) ja jak pisałam wcześniej byłam wczoraj i wydaje mi się że więcej się nas biedaczki straszy ;-)
ja bałam się że będę miała odruch wymiotny na sam zapach, a pachnąć to to nie pachnie niczym , a smakuje jak woda z duużą ilością cukru i tyle;-)
dasz rade nataliak
corina
a czy fakt pojawienia się siary wcześniej czy pozniej sie z czym wiaze? tj czy to bez roznicy czy dostaniemy ja w 22 czy w 18 tygodniu? ja wlasnie bardzo szybko mialam (tak mi sie wydaje) bo w 18 juz.
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
Nikita gratuluję synusia
Martika gratuluję córusi.
Martika gratuluję córusi.
reklama
nie ma to na nic wplywu:-)a czy fakt pojawienia się siary wcześniej czy pozniej sie z czym wiaze? tj czy to bez roznicy czy dostaniemy ja w 22 czy w 18 tygodniu? ja wlasnie bardzo szybko mialam (tak mi sie wydaje) bo w 18 juz.