reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

Gratuluje Wszystkim poznania Plci:-):-)

widze ze chyba na majowkach na razie przewaga dziewczynek;-), u nas tez córcia druga rosnie ;-)

Ja mieszkam w UK, ale bylam teraz przez miesiac w PL i tam Nas przebadano od stop do głów i 2 razy u ginki bylam i 2 razy usg mi robila i wyszlo ze dziewczynka... wszystkie przeplywy w normie i wymiary tez w 19w6d - mała wazyla 316 g ,
a dzisiaj tesciowa odebrala wyniki mojego wymazu na chlamydie (walczylismy z tym dziadostwem bardzo dlugo :zawstydzona/y::wściekła/y:) ale na cale szczescie wynik 1 i powtórzony tez ujemny co znaczy ze poszlo sobie precz ;-):tak: wiec nie ma zagrozenia dla corci ;-)

a jutro mam termin na USG tutaj i gina (mam ciaze wysokiego ryzyka dlatego jezdze tez do gina mimo ze w UK ciaze prowadzi zazwyczaj położna), zobaczymy co mi powiedza ;-)

pozdrawiam wszystkie ciężaróweczki :tak:

reklama
Martika gratuluję laseczki :-) Nikita gratuluję synka:-)

a u nas będzie facecik :-) :rofl2::-):rofl2::-):rofl2::-):rofl2::-):rofl2::-):rofl2:

na usg nie było żadnych wątpliwości :-D nie sprawdziła się ani jedna wróżba ani metoda guzka ;-) także w Białymstoku sami faceci hehe

niestety 3D nie bardzo udane bo bejbiak cały czas leżał na brzuchu i miał głowę bardzo nisko.. gin zaproponował, że możemy powtórzyć je za jakieś 30 min bądź za kilka dni (w ramach tego samego badania) żebyśmy mogli zobaczyć twarz ale stwierdziliśmy, że najważniejsze już wiemy więc nie będziemy młodego niepotrzebnie stresować.. wszystkie parametry w jak najlepszym porządku i to najważniejsze :-)

Awru - gratuluję synusia :)

Nikita - gratuluję córeczki :)

Dziewczyny rozmawiałam z moim lekarzem prowadzącym, kazał mi nie panikować - przede wszystkim, mam leżeć, dobrze się odżywiać... za 3 tygodnie powtorzymy badania...

Takrze dalam sobie na luz... bo nie spalam calą noc... po tym badaniu...
staram sie myslec pozytywnie...

reklama
Do góry