N
nataliak
Gość
na zajeciach w szkole rodzenia bylo dzis o krwi pepowinowej. przerazily mnie koszty, nas niestety na to nie stac...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Julienx ja myslę że nie powinnas mocno się tym denerwować, każdy maluszek ma swój tok rozwoju... Agi maleństwo tez niby przez parę dni nic nie urosło a okazało się że jednak jest ok...
ale nie potrafiłabym czekac na następne usg aż miesiąc... chyba dla spokojności zrób za dwa tygodnie bo będziesz miała miesiąc wyjęty z kalendarza
Ja zauważyłam to już pare tygodni temu...ale z tygodnia na tydzień jest tego coraz więcej:-)Dziewczyny mam pytanie.
Zauważyłyście już u siebie że sączy wam sie pokarm z piersi? Ja juz któryś raz z kolei zauważyłam na koszuli nocnej plame przy sutkach. Nie więcej niż kilka kropel, ale są.
Po wczorajszej wizycie jestem baaardzo zadowowlona. Lekarz bardzo miły, kontaktowy, wszystko tłumaczył, posprawdzał. Zostaję już u nigo do końca ciąży. Z dzidzią wszystko ok, rozwija się prawidłowo, także jestem przeszczęśliwa:-), moja szyjka też w porządku. Płci nie poznałam, bo małe odwróciło się pupą i nie chciało się pokazac. Ale mam jechac do szpitala do doktora, żeby sprawdzic na lepszym sprzęcie czy z serduszkiem wszystko jest w porządku, więc może wtedy się dowiem.
Jedyne co mnie zmartwiło, to ciśnienie - 180/100 a później 140/100. W sumie już odstawiłam Dopegyt, ale nie wiem czy nie będę musiała z powrotem go brac. No i 3 x dziennie kontrola ciśnienia.
Natalia_lila mnie już od 13 tygodnia cieknie pokarm...