reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

Maja no jak nic cipulka jest. Ale mialas szczescie. Parka ci wyszla. :tak:

Oleska fakt kiedys o tym pisalas, wylecialo mi z glowy przepraszam. To moze powie ci na tym trzecim ostatnim obowiazkowym usg, na ktorym patrza, czy dziecko glowkowo jest. A jak nie to zostalo juz tylko 4 miesiace ciazy, to juz i tak niedlugo sie dowiesz.;-)

Elwiwas moj wazyl juz prawie 500, ale to pewnie przez moja cukrzyce. :-( A ja mam 6 kg na plusie.

Nikita ja tez trzymam kciuki. Napewno wyniki sa dobre.

Ostatnia edycja:
reklama
A ja byłam dziś na glukozie i wcale nie jest tak źle ;) Może dlatego że nastawiłam się na najgorsze, a to smakuje jak woda z duużą ilością cukru i tyle. Połowa szklanki poszła od razu, drugą trochę męczyłam (coraz mniejszymi łyczkami bo zatykało mnie z tej słodkości ;) także dziewczyny które nie były jeszcze - DACIE RADE :-)

A ja wizytę mam dopiero w piątek. I mogę ją uznać za połówkowa, bo ostatnia- 4 tygodnie temu, była na wariackich papierach- lekarze w Ośrodku Zdrowia mieli Wigilię i lekarz przyjował każdego na prędkiego :baffled:

gratulacje wszystkim, którym udało się już poznać płeć!! :-)
tym którzy jeszcze nie wiedzą życzę cierpliwości :yes:
ja lecę jutro na 3D i mam nadzieję, że się w końcu dowiem - trzymajcie kciuki ;-) co do płci to ja już chyba sobie wmówiłam, że będzie dziewczynka ale na chłopca również się nie pogniewam :-D ostatnio to nawet bym wolała tę opcję :-D

laski mój bejbiak w 20t6d też ważył 380g więc to chyba jakaś norma - niestety mam już 4,5kg na plusie bleeee

reklama
Do góry