Podobne tematy
- Przyklejony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to witaj w klubie. Ja też zawsze miała niskie ciśnienie, a teraz waha się najczęściej między 130/80 a 143/85. Mierzę je 2 razy dziennie i zapisuje, przed wizytą miałam takiego stresa, że podskoczyło mi do 162/90 . Wypiłam melisę i było trochę lepiej.Mam problem, wczoraj byłąm u lekarza i okazało się że mam za wysokie ciśnienie (140/70). Zawsze miałam bardzo niskie, a tu nagle tyle. Co zrobić, bo straszą mnie szpitalem :-(
wiesz co, ja na przedostatniej wizycie też miałam takie ciśnienie ale lekarz zupełnie tego nie skomentował a położna stwierdziła, że to pewnie mały stres przed wizytą więc Twoja teściowa może mieć rację ;-)Mam problem, wczoraj byłąm u lekarza i okazało się że mam za wysokie ciśnienie (140/70). Zawsze miałam bardzo niskie, a tu nagle tyle. Co zrobić, bo straszą mnie szpitalem :-(