asia.k
Fanka BB :)
z opisu wynika ze ma 10,5cm bo crl to wlasnie dlugosc (ciemieniowo-siedzeniowa czyli bez dlugosci nozek).
własnie tak jak piszesz
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
z opisu wynika ze ma 10,5cm bo crl to wlasnie dlugosc (ciemieniowo-siedzeniowa czyli bez dlugosci nozek).
Zgodnie z zapowiedzią rozdzielamy temat naszych wizyt lekarskich, wyników badań i rozmów o lekarzach, etc z wątku ogólnego - ZAPRASZAM
ja wizyte mam 15 grudnia i czeka mnie to wstretne badanie na cukier blllllle a usg połówkowe 22 grudnia
no akurat tak sie trafilo niestety mąż bedzie wiedział i widział wszystko bo wybiera sie ze mna i to juz jest dla niego świąteczny prezento fajnie, przed samymi Świetamigdyby nie to ze znam już płeć, to też bym sie tak zapisała...
wtedy zapakowałabym meżowi pod choinkę piekne dziewczece lakiereczki w pudełeczko na prezent i czekałabym na jego reakcje jak otworzy :-)