reklama
awru
Fanka BB :)
Chrupcia trochę to dziwnie rozplanowane.. masz nerwy, nie ma coNiby ubezpieczenie prywatne ale zasady prawie jak w NFZ. Na raz mogę być zapisana tylko na jeden termin do ginekologa i muszę mieć skierowanie na USG. Jak coś mi się dzieje i przychodzę do lekarza awaryjnie to przepada mi planowa wizyta...
I zazwyczaj kończy się tak, że wtedy kiedy potrzebuję (np. zgodnie z cyklem) nie ma miejsc i muszę zapisywać się dodatkowo i siedzieć godzinami pod gabinetem...
No! wyżaliłam się! ;-)
![Cool :cool2: :cool2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/cool2.gif)
andziak GRATULACJE!! kurcze mamy ten san termin i wiek ciąży a ja jeszcze nic nie wiem i pewnie przed świętami się nie dowiem
![No2 :no2: :no2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/no7lb.gif)
awru-zaswze mozesz isc sobie prywatnie na USG tak jak ja ide u mnie wizyta dopeiro 18 grudnia ale wiem ze moj gin nie bedzie mi robil USG i dopiero polowkowe mnie czeka ,a ja aby miec pewnosc ide sobie na zamenhofa na USG 11 grudnia w 1 roczek mego synka:-)Chrupcia trochę to dziwnie rozplanowane.. masz nerwy, nie ma co
andziak GRATULACJE!! kurcze mamy ten san termin i wiek ciąży a ja jeszcze nic nie wiem i pewnie przed świętami się nie dowiem![]()
awru
Fanka BB :)
ja mam wizytę 15/12 (to będzie 17t5dz) i też prawdopodobnie bez usg, ale nie wiem tego na pewno.. jeśli nic się na tej wizycie nie dowiem to może skuszę się prywatnie bo ciekawość mnie zeżre od środka :-) - ale na takie zwykłe bo na 3D bądź 4D to chyba wolałabym pójść ok 22 tygodnia
kochana jak masz mozliwosc to idz spokoj wewnetrzy jest najazniejszy a ja ide na 3D w 17 tyg i 3 dniu i w 22 yg tez ide na 3d a co mi tam juz moja osttania ciaza,raczej chyba ze wygram w totkaja mam wizytę 15/12 (to będzie 17t5dz) i też prawdopodobnie bez usg, ale nie wiem tego na pewno.. jeśli nic się na tej wizycie nie dowiem to może skuszę się prywatnie bo ciekawość mnie zeżre od środka :-) - ale na takie zwykłe bo na 3D bądź 4D to chyba wolałabym pójść ok 22 tygodnia
reklama
Przedstawiam wam mojego wstydziucha, zdjęcie z poniedziałku... brzuszek i nóżki założone jedna na drugą...
Agate co ty na to? może jednak coś ujrzysz? może być na PW:-)
Alutka, dopiero teraz przeczytalam twoj post, niestety mimo dobrych checi, nic na tym zdjeciu nie widze, zaledwie zarys glowki i chyba raczki, czy moze tak jak pisaly dziewczyny to brzuszek i nozki, ale guzka wogole nie widze. Jakbys miala lepsze zdjecie to wklejaj i jak cos zobacze to odpowiem ci, tak jak Krewetce na pw.
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Andziak, gratuluje poznanej plci. Jeszcze jeden chlopak do kompletu. Troche dziwne to prawda? Bo w naturze to jest normalnie pol na pol z niewielka przewaga chlopcow, ale na tym forum, to sami chlopcy z kilkoma wyjatkami, jak do tej pory.
Juz zaraz wszystkie bedziecie znac plec, bo dobiegacie do 18 tygodnia, a to jest juz dobra data na robienie polowkowego, a wiec zadna to juz filozofia, widac jak na dloni. Chyba, ze dziecko zasloni, to wtedy nici.
Komu lekarz nie powiedzial jeszcze plci, to mozecie zwrocic tez uwage na bicie serca z pierwszego duzego usg, tego z trzeciego miesiaca, bo jak bedziecie patrzec na inne to bedzie juz za pozno. To metoda dosc popularna we Francji, kazda mama ja zna, a ile w tym prawdy nie wiem, ale mi i mojej siostrze sie sprawdzila. Jak jest 150 lub ponizej 150 to jest to chlopak, jak powyzej 150 to jest to dziewczynka.
Ostatnia edycja: