asia.k
Fanka BB :)
z opisu wynika ze ma 10,5cm bo crl to wlasnie dlugosc (ciemieniowo-siedzeniowa czyli bez dlugosci nozek).
własnie tak jak piszesz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
z opisu wynika ze ma 10,5cm bo crl to wlasnie dlugosc (ciemieniowo-siedzeniowa czyli bez dlugosci nozek).
ja wizyte mam 15 grudnia i czeka mnie to wstretne badanie na cukier blllllle a usg połówkowe 22 grudniaZgodnie z zapowiedzią rozdzielamy temat naszych wizyt lekarskich, wyników badań i rozmów o lekarzach, etc z wątku ogólnego - ZAPRASZAM
ja wizyte mam 15 grudnia i czeka mnie to wstretne badanie na cukier blllllle a usg połówkowe 22 grudnia
no akurat tak sie trafilo niestety mąż bedzie wiedział i widział wszystko bo wybiera sie ze mna i to juz jest dla niego świąteczny prezento fajnie, przed samymi Świetami gdyby nie to ze znam już płeć, to też bym sie tak zapisała...
wtedy zapakowałabym meżowi pod choinkę piekne dziewczece lakiereczki w pudełeczko na prezent i czekałabym na jego reakcje jak otworzy :-)