reklama
JustMe, fajny maluch. :-)
Chrupcia powodzenia na wizycie, moze dzis bedziesz miala szczescie i czegos sie dowiesz. Zycze synka, bo jak dobrze pamietam, to mialas takie preferencje, prawda?:-)
Chrupcia i Aga, widac, ze dobre z was dziewczyny, bo lubicie zwierzeta.
Chrupcia powodzenia na wizycie, moze dzis bedziesz miala szczescie i czegos sie dowiesz. Zycze synka, bo jak dobrze pamietam, to mialas takie preferencje, prawda?:-)
JustMe, fajny maluch. :-)
Pozajaczkowało mi się z ta wizytą. Mam dopiero w czwartek. Dobrze, że najpierw zadzwoniłam dopytać się o godzinę Ponadto na USG dopiero na wizycie dostanę skierowanie i wtedy sie zapiszę i odczekam na termin :-((a chodzę prywatnie)
Co do płci to kompletnie nie mam preferencji tylko odczucia. (Trochę się zafiksowałam na chłopca bo tak mi się wydawało ale w ciucholandzie i sukienek kilka kupiłam, tak na wszelki Dziewczynka - nawet lepiej, będzie miała się z kim bawić w rodzinie Zobaczymy co będzie...
JustMe5 nie widziałam,ż emialas juz 3D. słodko widać
Mój doktor przy każdej wizycie robi "podglądowe" USG, takie normalne i 3D. A zdjęcie wydrukował nam jakoś tak gratis chyba:-)
Agate dzieki po stokroć dobra kobieto :-) niech Ci Bozia w synkach wynagrodzi dobre słowo :-)
Chrupcia dzieki!:-)
A ja nadal odliczam, jeszcze tylko 11 godzin dzieli mnie od 1 usg, idę spać to może czas szybciej upłynie, tylko czy ja usnę z tego wrażenia, to nie wiem.
Wampi powodzenia na usg! Moze uda ci sie cos podejrzec. ;-)Trzymam kciuki.
reklama