Podobne tematy
- Przyklejony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aha, rozumiem ;-) myślałam, że wszystko załatwia się u lekarza prowadzącego a ewentualnie 3D robi się dodatkowo u wybitnych specjalistów ;-)
w klinice, do której ja chodzę sprzęt akurat mają bardzo dobry ale zobaczymy co mi gin powie na najbliższej wizycie..
Agate-jak zobacze na USG o wlasnie cos takiego jak u swego synka w 23 tyg to wtedy uwierze na mjilion procent ze chlopak,chce widziec takiego siusiaka a nie jakies kreski
ale ja nie lekarz i dlatego wlasnie czekam na takie zdjecie siusiaka no bo tutaj ladnie widac prawda?Kochana daj spokojnie temu siusiakowi podrosnąć ;-)
Zawsze jest jakiś margines błędu ale lekarz takich malutkich siusiaczków na USG naogladał sie juz sporo więc może się nie myli :-)
Agate-jak zobacze na USG o wlasnie cos takiego jak u swego synka w 23 tyg to wtedy uwierze na mjilion procent ze chlopak,chce widziec takiego siusiaka a nie jakies kreski
Afiliacja - ja chyba jakoś przeoczyłam ale już się poprawiam - GRATULUJĘ CÓRECZKI!!11!! Fantastyczna wiadomość ..możesz teraz dać upust fantazjom zakupowym!!!!