reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

reklama
racja najgoprszy czas to gimnazjum!!

kurcze moj M nie chce nazwac synka oskar:-( tylko marcin:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hehehe, ja lubie Marcin, bo to imie mojego brata. No, ale fakt, ze ludzie, ktorzy nosza to imie, maja w tej chwili po 30 lat, a wiec moze za "stare" imie jak dla nowego dzidziusia. ;-)Oskar pewnie bardziej na czasie jest. Mi sie tez Olaf podoba. Podobnie cos do Oskara, Olaf.

AGATE-widzisz na tym moim zdjeciu z USG siusiaka? ja ja chiny bym nie powiedziala ze to siusiak no ale jak juz 2 lekarz twierdzi ze synek wiec ja jestm haaaapppy:-D:-D:-D beda mnie nosic na rekacvh moi panowie heheheh

mj jakis kurde nie na czasie M ja i tak nawe tak:-) marcin nie nie ani marek ani nikt inny tylko oskar:-)

To teraz u was zaczyna sie wojna imion. :-DU nas to bylo tak, tak sobie ustalilismy, ze dla syna imie wybierze maz, a ja dla dziewczynki. Na szczescie wybral takie, ktore i mi sie bardzo podoba, uff. A wiec nie mialam klopotow z akceptacja. Reszcie rodziny tez to imie sie podoba, a wiec tak zostanie.

To teraz u was zaczyna sie wojna imion. :-DU nas to bylo tak, tak sobie ustalilismy, ze dla syna imie wybierze maz, a ja dla dziewczynki. Na szczescie wybral takie, ktore i mi sie bardzo podoba, uff. A wiec nie mialam klopotow z akceptacja. Reszcie rodziny tez to imie sie podoba, a wiec tak zostanie.
u mnie tez tak mialo byc hehehe:-Dale Marcina to nie bedzie napewno a jakie wy wybraliscie?

AGATE-widzisz na tym moim zdjeciu z USG siusiaka? ja ja chiny bym nie powiedziala ze to siusiak no ale jak juz 2 lekarz twierdzi ze synek wiec ja jestm haaaapppy:-D:-D:-D beda mnie nosic na rekacvh moi panowie heheheh

Szczerze mowiac ja bym powiedziala, ze wyglada to bardziej na ziarenko kawy czyli dziewczynke, ale napewno lekarz ma racje, bo w takim wieku plodu to juz nie ma pomylek, zdarzaja sie bardzo, bardzo rzadko. I na zywo na usg pewnie inaczej to wyglada, niz z jednego zdjecia. Ja bym wierzyla lekarzowi.

ja tez wierze i juz nie wtapie :-) ja tam nic nie widzialam no tylko wlasnie to:-) ale jak lekarz mowi to ma racje:-)

u mnie tez tak mialo byc hehehe:-Dale Marcina to nie bedzie napewno a jakie wy wybraliscie?

Juz wczesniej kiedys pisalam, juz dosc dawno i pewnie nie pamietasz. ;-)Dla chlopaka maz wybral Eryk, a mi sie spodobalo od razu, wiec jest o.k. A ja dla dziewczynki wybralam Elina. Ale mysle, ze bedzie raczej Eryk, tak jak lekarz mowil na pierwszym duzym usg, tym z okreslania przeziernosci karkowej.

reklama
A w twoim wypadku tez bym byla za Oskarem, tym bardziej ze pierwszy synek Krystian i lepiej tak jakos sie komponuje Krystian i Oskar, niz Krystian i Marcin. A moj pierworodny to Adrian.

Do góry