reklama
racja najgoprszy czas to gimnazjum!!
kurcze moj M nie chce nazwac synka oskar:-( tylko marcin
Hehehe, ja lubie Marcin, bo to imie mojego brata. No, ale fakt, ze ludzie, ktorzy nosza to imie, maja w tej chwili po 30 lat, a wiec moze za "stare" imie jak dla nowego dzidziusia. ;-)Oskar pewnie bardziej na czasie jest. Mi sie tez Olaf podoba. Podobnie cos do Oskara, Olaf.
mj jakis kurde nie na czasie M ja i tak nawe tak:-) marcin nie nie ani marek ani nikt inny tylko oskar:-)
To teraz u was zaczyna sie wojna imion. U nas to bylo tak, tak sobie ustalilismy, ze dla syna imie wybierze maz, a ja dla dziewczynki. Na szczescie wybral takie, ktore i mi sie bardzo podoba, uff. A wiec nie mialam klopotow z akceptacja. Reszcie rodziny tez to imie sie podoba, a wiec tak zostanie.
u mnie tez tak mialo byc heheheale Marcina to nie bedzie napewno a jakie wy wybraliscie?To teraz u was zaczyna sie wojna imion. U nas to bylo tak, tak sobie ustalilismy, ze dla syna imie wybierze maz, a ja dla dziewczynki. Na szczescie wybral takie, ktore i mi sie bardzo podoba, uff. A wiec nie mialam klopotow z akceptacja. Reszcie rodziny tez to imie sie podoba, a wiec tak zostanie.
AGATE-widzisz na tym moim zdjeciu z USG siusiaka? ja ja chiny bym nie powiedziala ze to siusiak no ale jak juz 2 lekarz twierdzi ze synek wiec ja jestm haaaapppy beda mnie nosic na rekacvh moi panowie heheheh
Szczerze mowiac ja bym powiedziala, ze wyglada to bardziej na ziarenko kawy czyli dziewczynke, ale napewno lekarz ma racje, bo w takim wieku plodu to juz nie ma pomylek, zdarzaja sie bardzo, bardzo rzadko. I na zywo na usg pewnie inaczej to wyglada, niz z jednego zdjecia. Ja bym wierzyla lekarzowi.
u mnie tez tak mialo byc heheheale Marcina to nie bedzie napewno a jakie wy wybraliscie?
Juz wczesniej kiedys pisalam, juz dosc dawno i pewnie nie pamietasz. ;-)Dla chlopaka maz wybral Eryk, a mi sie spodobalo od razu, wiec jest o.k. A ja dla dziewczynki wybralam Elina. Ale mysle, ze bedzie raczej Eryk, tak jak lekarz mowil na pierwszym duzym usg, tym z okreslania przeziernosci karkowej.
reklama