reklama
wczoraj z mezem przesledzilismy cala nasza rodzine z meza srony i z mojej i nigdzie nie ma dwohc chlopakow pod rzad:-)
wszedzie jest dziewczynka i chlopak albo 2 dziewczynki i chlopka lbo same dziewczynki albo jedynkaki chlopcy
wszedzie jest dziewczynka i chlopak albo 2 dziewczynki i chlopka lbo same dziewczynki albo jedynkaki chlopcy
awru
Fanka BB :)
tak właśnie zamierzam zrobić - a jak nie to trudno.. nie nastawiam się nawet, że mi się uda..awru-zajdz i powiedz ze chcialabys miec prezent swiateczny i poznac plec,ja tak powiedzialam i lekarka postaral sie,i najpierw zanim zbadala maluszka podejza;la plec,u mnie tez bylo ciezko bo maluch zaslanial sie pepowina wklejam fotke,nic tam nie widac ale jednak lekarz widzial:-)
ja mialam USG w klinicie u Arciszewskich u doktor Mlodzianowskiej -Kosel
USG prenatalne polowkowe robie w Mastermedzie,tam kosztuje 160 zl i super sprzet i lekarze,tam robi Lemancewicz,Zdrodowska,Kurzatkowski
komi u Arciszewskich robiłaś usg 3D? ile płaciłaś? i czemu nie robisz usg połówkowego u swojego prowadzącego lekarza?
ja juz pisalam ze moj lekarz nie zna sie tak zabradzo na USG jest poloznikiem ginekologiem i pracuje w PSK ale sam mowi ze woli baym poszla do kgoos kto zajmuje sie ultaronografia noi tak robie, w 1ciazy tez tak mialam
ja u arciszewskich placilam 150 zl
a mastermed jest chyba lepszy w tych badaniach oni wlasnie tam zajmuja sie bardzo dobrze takimi USg i cena to 160 zl
ja u arciszewskich placilam 150 zl
a mastermed jest chyba lepszy w tych badaniach oni wlasnie tam zajmuja sie bardzo dobrze takimi USg i cena to 160 zl
awru
Fanka BB :)
aha, rozumiem ;-) myślałam, że wszystko załatwia się u lekarza prowadzącego a ewentualnie 3D robi się dodatkowo u wybitnych specjalistów ;-)
w klinice, do której ja chodzę sprzęt akurat mają bardzo dobry ale zobaczymy co mi gin powie na najbliższej wizycie..
w klinice, do której ja chodzę sprzęt akurat mają bardzo dobry ale zobaczymy co mi gin powie na najbliższej wizycie..
afiliacja gratuluję:-)
Agate Elina to bardzo ładne imię. Czy we Francji wymawia się je tak samo jak w Polsce? Nigdy nie uczyłam się francuskiego.
Wymawia sie tak samo jak w Polsce, czyli tak jak sie czyta, zwyczajnie Elina. Z tym, ze u mnie Eliny raczej nie bedzie, ale moze, kto wie, czy sie jeszcze nie zmieni. ;-)
reklama
wczoraj z mezem przesledzilismy cala nasza rodzine z meza srony i z mojej i nigdzie nie ma dwohc chlopakow pod rzad:-)
To bedziecie pierwsi. Komi nadal nie moze przezyc. :-) Niby trzeba patrzec na ojca meza, czyli tescia, bo to po ojcu syn niby dziedziczy. U mojego tescia byly i dziewczynki i chlopcy. Ale zdarzaja sie takie rodziny, ze jest tak duzo dzieci i wszystkie tej samej plci. Bo sa faceci, ktorzy maja zdecydowana przewage tych lub tych plemnikow, ale to sa wyjatki, wiekszosc to ma tak pol na pol. Czytalam kiedys o tym artykul na necie. Jak znajde to wkleje. Z tym, ze takiej diagnozy nie mozna stawiac po dwojce dzieci tej samej plci, bo dwojka to pikus, zwykly zbieg okolicznosci, ze jest ta sama plec i kazdemu moze sie to zdarzyc.
Ostatnia edycja: