reklama
anusiak-białystok
Fanka BB :)
No, na ostatnim USG tez byłoby widać,ale że się maleństwo zasłoniło nie wiem po dziś dzień.Nadal twardo trzymam się wersji że będzie córka! ;-) A zresztą....co ma być to będzie.Parcie na płeć chyba malejeanuszek-gratulacje!!!!!!!
anusiak-podziwiam za cierpliwosc tym bardziej ze u ciebie juz dooobrze widac plec,ja to biegne na usg latne bo nie z takich co wytrzymaja:-)
malina29
Mama debiutująca
Anuszek - moje najszczersze gratuacje!!!! Córeczka...hmmm miodowo:-)
U mnie już po wizycie - szyjka macicy w najlepszym porządeczku - nie wiem czemu mnie ginka wystraszyła ostatnio.
Mam termin na połówkowe usg na 22 grudnia - sugerowała, by zrobić między 28 a 31 grudnia - no ale wyjeżdzamy więc robimy wczesniej. Lekarka stwierdziła, że w razie czego - gdyby badanie okazało się za wczesne - powtórzymy.
NO i słyszałam serducho mojego bobasa - fantastyczne uczucie :-)
U mnie już po wizycie - szyjka macicy w najlepszym porządeczku - nie wiem czemu mnie ginka wystraszyła ostatnio.
Mam termin na połówkowe usg na 22 grudnia - sugerowała, by zrobić między 28 a 31 grudnia - no ale wyjeżdzamy więc robimy wczesniej. Lekarka stwierdziła, że w razie czego - gdyby badanie okazało się za wczesne - powtórzymy.
NO i słyszałam serducho mojego bobasa - fantastyczne uczucie :-)
madziamadzia
Ja mam wizytę z usg w poniedziałek 7.12, no i mam nadzieję, że się dowiemy kto mieszka w brzuszku
Andziak gratuluję synka
Anuszek gratuluję córeczki
Andziak gratuluję synka
Anuszek gratuluję córeczki
Słuchajcie, nie mam poprostu słów...
Moja dzisiejsza wizyta polegała na przepisaniu wyników morfologii (sprzed miesiąca) do karty ciąży i zbadaniu ciśnienia... Czas wizyty 6 minut...
Bez badania na fotelu, o USG nie wspomnę, bo takiej opcji nawet nie było.
Mam przyjść za 5 tygodni. A takiego! napewno do niego nie przyjdę... tylko gdzie tu iść??
Moja dzisiejsza wizyta polegała na przepisaniu wyników morfologii (sprzed miesiąca) do karty ciąży i zbadaniu ciśnienia... Czas wizyty 6 minut...
Mam przyjść za 5 tygodni. A takiego! napewno do niego nie przyjdę... tylko gdzie tu iść??
nie zartuj!Słuchajcie, nie mam poprostu słów...
co to za lekarz?
zmieniaj koniecznie, usg to pikuś, ale chociaż zbadałby....
reklama
lenkaa*
Słuchajcie, nie mam poprostu słów...
Chrupciaa chodzisz prywatnie czy państwowo? Bo prywatnie to ja bym awanturę zrobiła. I dlaczego nie wpisał aktualnych badań tylko stare ??