huuuuurrrrrA GRATULACJE!!!no a My już po wizycie :-)
tak się przejęłam tym dzisiejszym usg że mi ciśnienie skoczyło do 130 ;-) jak już leżałam na leżance to takich wypieków dostałam że ło jejku!! nasze maleństwo mierzy 14cm, przytuliło się brzuszkiem do łożyska i dodatkowo włożyło rączkę między nóżki nosz wstydliwe, a raczej wstydliwa!!!!
będę miała CÓRECZKĘ!!!!
reklama
anusiak-białystok
Fanka BB :)
ANUSZEK!!! Gratuluję!
Ja jeszcze blisko m-c musze czekać na płeć....
Ależ fajnie, że trochę dziewuszek na forum przybędzie
Ja jeszcze blisko m-c musze czekać na płeć....
Ależ fajnie, że trochę dziewuszek na forum przybędzie
dziękuję bardzo anusiak!
dasz radę, wytrzymasz :-) będę trzymała kciuki!
no jak narazie nasze dziewuszki mają w czym wybierać bo na forum tylu chłopców ;-)
aga połówkowe z badaniem wszystkim narządów wewnętrznych przed sylwestrem: 30grudnia, gin ocenił dzisiaj że wtedy będzie mu lepiej wszystko co w środeczku zobaczyć. dzisiaj mierzył kończyny, brzuszek, główkę, kostki no i mózg :-)
dasz radę, wytrzymasz :-) będę trzymała kciuki!
no jak narazie nasze dziewuszki mają w czym wybierać bo na forum tylu chłopców ;-)
aga połówkowe z badaniem wszystkim narządów wewnętrznych przed sylwestrem: 30grudnia, gin ocenił dzisiaj że wtedy będzie mu lepiej wszystko co w środeczku zobaczyć. dzisiaj mierzył kończyny, brzuszek, główkę, kostki no i mózg :-)
aha no ja mam za tydzień wizytę i zastanawiam się kiedy będzie połówkowe, bo wstępnie umówiliśmy się po świetach, a ja zaraz po świętach nad morze jadę i wracam dopiero po sylwestrze..aga połówkowe z badaniem wszystkim narządów wewnętrznych przed sylwestrem: 30grudnia, gin ocenił dzisiaj że wtedy będzie mu lepiej wszystko co w środeczku zobaczyć. dzisiaj mierzył kończyny, brzuszek, główkę, kostki no i mózg :-)
komi a ja ci powiem, ze jakoś z każdym dniem jest mi już wszystko jedno jaka będzie płeć, byle tylko wszystko dobrze było,ja to biegne na usg latne bo nie z takich co wytrzymaja:-)
komi dziękuję :-) i wiesz co ja to już dzisiaj prosto z leżanki chciałam biec na następne usg hehe jak lekarz mi zaczął mówić jak to cięzko mu dojrzeć to mi się tak przykro zrobiło i jeszcze minę miśka mojego zobaczyłam to już w ogóle. no ale nagle dzidzia pokopała mamusię po brzusku i pokazała ;-)
Andziak - gratulacje
Jeśli to się sprawdzi to dobrze, że dzis wzięłam na ciuchach sukieneczkę
tętno w 12,6 tc = 166
Komu lekarz nie powiedzial jeszcze plci, to mozecie zwrocic tez uwage na bicie serca z pierwszego duzego usg, tego z trzeciego miesiaca, bo jak bedziecie patrzec na inne to bedzie juz za pozno. To metoda dosc popularna we Francji, kazda mama ja zna, a ile w tym prawdy nie wiem, ale mi i mojej siostrze sie sprawdzila. Jak jest 150 lub ponizej 150 to jest to chlopak, jak powyzej 150 to jest to dziewczynka.
Jeśli to się sprawdzi to dobrze, że dzis wzięłam na ciuchach sukieneczkę
tętno w 12,6 tc = 166
reklama
anuszek gratulacje!!! sorki za pomyłkęAndziak - gratulacje