reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

reklama
eh dziewczyny, nie zasne chyba dzisiaj...
wprawdzie z obu internetowych wrozb wychodza chlopcy i ph moczu 7,5 ale popatrzcie na te zdjecia:

to co, mozna juz dopisac u mnie na liscie majowek cudne magiczne dziewczynka ?

Załączniki

• 26112009.jpg
    26112009.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 64
  • 26112009(001).jpg
    26112009(001).jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 71
czesc forumowe ciocie!
mama mowi, ze z twarzy jestem podobna do tatusia.
za to nogi mam po mamusi ;)

Załączniki

• 26112009(005).jpg
    26112009(005).jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 46
  • 26112009(006).jpg
    26112009(006).jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 48
eh dziewczyny, nie zasne chyba dzisiaj...
wprawdzie z obu internetowych wrozb wychodza chlopcy i ph moczu 7,5 ale popatrzcie na te zdjecia:

to co, mozna juz dopisac u mnie na liscie majowek cudne magiczne dziewczynka ?
Gratuluję córeczki:-) Ja niestety jeszcze muszę czekać na usg do 17.12:-(

dzieki,
a ja nie wytrzymalam i poszlam dzisiaj. w sumie bedziesz miala wieksza pewnosc. mi gin nie chcial jeszcze powiedziec plci. :sorry:

asca to chyba musi być córeczka skoro ma tak piękne, długie i zgrabne nogi, rany i jak je pięknie eksponuje ;-)
Ujęcia przepiękne, dobry fotograf z tego Twojego gina.

Mi z tego testu na stronce famili wychodzi chlopak i z tego komu chlopca komu dziewczynke tez, bo 33 lata i poczecie w sierpniu, czyli chlopak. Z testu krwi maz ma krew starsza bo ja 33 lata to wiek krwi wychodzi 5 lat, a on 34, to u niego wychodzi 6 lat, czyli tez na chlopaka. Z obraczki chlopak, z igla jeszcze nie robilam. Z ph moczu chlopak, ale widze, ze z ph u wszystkich prawie chlopak wychodzi. No i przede wszystkim z guzka wyraznie wychodzi chlopak, a ja w to najbardziej wierze co widze, no i lekarz tez mowil, ze chlopak. To nie nakrecam sie na dziewczyne, po co sobie robic nadzieje i biore to co jest.:tak:

Elwiwas u ciebie to chlopak, wyraznie widac po guzku,a ja wierze w to co widze tak jak napisalam wczesniej, taki niewierny Tomasz ze mnie, nie nakrecaj sie na corke. :-pBierz to co jest. :tak:

Komi u ciebie z guzka mi corka wychodzi, na ktorym zdjeciu wiesz. Na tym bokiem, obok tego od dolu z plastrem. Tam moim zdaniem jest idealnie rownolegle do kregoslupa.:tak:

reklama
asca ale długaśne nóżki:-)
mi lekarz tez powiedział, ze moja dzidzia ma długie, to mówie, ze to po tatusiu, bo ja to taki kurdupel mały ;-)

Do góry