reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

reklama
eh dziewczyny, nie zasne chyba dzisiaj...
wprawdzie z obu internetowych wrozb wychodza chlopcy i ph moczu 7,5 ale popatrzcie na te zdjecia:

to co, mozna juz dopisac u mnie na liscie majowek cudne magiczne dziewczynka ?

Załączniki

• 26112009.jpg
    26112009.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 61
  • 26112009(001).jpg
    26112009(001).jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 68
czesc forumowe ciocie!
mama mowi, ze z twarzy jestem podobna do tatusia.
za to nogi mam po mamusi ;)

Załączniki

• 26112009(005).jpg
    26112009(005).jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 43
  • 26112009(006).jpg
    26112009(006).jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 45
eh dziewczyny, nie zasne chyba dzisiaj...
wprawdzie z obu internetowych wrozb wychodza chlopcy i ph moczu 7,5 ale popatrzcie na te zdjecia:

to co, mozna juz dopisac u mnie na liscie majowek cudne magiczne dziewczynka ?
Gratuluję córeczki:-) Ja niestety jeszcze muszę czekać na usg do 17.12:-(

dzieki,
a ja nie wytrzymalam i poszlam dzisiaj. w sumie bedziesz miala wieksza pewnosc. mi gin nie chcial jeszcze powiedziec plci. :sorry:

asca to chyba musi być córeczka skoro ma tak piękne, długie i zgrabne nogi, rany i jak je pięknie eksponuje ;-)
Ujęcia przepiękne, dobry fotograf z tego Twojego gina.

Mi z tego testu na stronce famili wychodzi chlopak i z tego komu chlopca komu dziewczynke tez, bo 33 lata i poczecie w sierpniu, czyli chlopak. Z testu krwi maz ma krew starsza bo ja 33 lata to wiek krwi wychodzi 5 lat, a on 34, to u niego wychodzi 6 lat, czyli tez na chlopaka. Z obraczki chlopak, z igla jeszcze nie robilam. Z ph moczu chlopak, ale widze, ze z ph u wszystkich prawie chlopak wychodzi. No i przede wszystkim z guzka wyraznie wychodzi chlopak, a ja w to najbardziej wierze co widze, no i lekarz tez mowil, ze chlopak. To nie nakrecam sie na dziewczyne, po co sobie robic nadzieje i biore to co jest.:tak:

Elwiwas u ciebie to chlopak, wyraznie widac po guzku,a ja wierze w to co widze tak jak napisalam wczesniej, taki niewierny Tomasz ze mnie, nie nakrecaj sie na corke. :-pBierz to co jest. :tak:

Komi u ciebie z guzka mi corka wychodzi, na ktorym zdjeciu wiesz. Na tym bokiem, obok tego od dolu z plastrem. Tam moim zdaniem jest idealnie rownolegle do kregoslupa.:tak:

reklama
asca ale długaśne nóżki:-)
mi lekarz tez powiedział, ze moja dzidzia ma długie, to mówie, ze to po tatusiu, bo ja to taki kurdupel mały ;-)

Do góry