reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

reklama
Mam już taki mętlik.... Sama czuje dziewczynke, wrózby tez tak mowią a sygerujac sie zdjeciem usg chłopczyk.... :) Pozostaje czekać aż bedzie po wizycie u doktorki:-D

U mnie z linków 2:1 dziewczynka ,z poprzedniej ciązy 2:1 dziewczynka i jest dziewczynka.pH nie biorę po uwagę,bo zalezy od diety.Przeczuć:teraz juz żadnych:tylko głód wiedzy mi się zaczął,ale to od tego forum;-):-D

Wtedy co wszystkie stwierdziłyście, że to chłopiec mówiłam, że mam syneczka;-) ale na drugi dzień jak wstałam poczułam, ze nie, nie to nie jest chłopiec... Więc zobaczymy co to bedzie:sorry::laugh2: juz sie nie doczekam wizyty u gin.

Wtedy co wszystkie stwierdziłyście, że to chłopiec mówiłam, że mam syneczka;-) ale na drugi dzień jak wstałam poczułam, ze nie, nie to nie jest chłopiec... Więc zobaczymy co to bedzie:sorry::laugh2: juz sie nie doczekam wizyty u gin.
:-D u mnie jest tak, że ja od początku czuję, ze to dziewczynka, ci któzy mnie znają też jak na mnie patrzą mowią, ze będę miała dziewczynkę :-)
tylko mój M, mowi ze będzie syn, bo mowi ze on tak bardzo pragnie córeczki i pewnie na przekór dostanie drugiego syna

:-D u mnie jest tak, że ja od początku czuję, ze to dziewczynka, ci któzy mnie znają też jak na mnie patrzą mowią, ze będę miała dziewczynkę :-)
tylko mój M, mowi ze będzie syn, bo mowi ze on tak bardzo pragnie córeczki i pewnie na przekór dostanie drugiego syna

Ja mówie całkiem podobnie:-D Też pragne córeczki ale pewnie los bedzie ""złośliwy"" i bedzie chłopiec;-) Mi mama mówiła, że chłopak bo wyładniałam:zawstydzona/y: :-D:-D
Właśnie obliczyłam i 14 sie wybiore do doktorki, minie miesiąc:sorry:

reklama
Ja mówie całkiem podobnie:-D Też pragne córeczki ale pewnie los bedzie ""złośliwy"" i bedzie chłopiec;-) Mi mama mówiła, że chłopak bo wyładniałam:zawstydzona/y: :-D:-D
Właśnie obliczyłam i 14 sie wybiore do doktorki, minie miesiąc:sorry:
a ja zbrzydłam :zawstydzona/y::zawstydzona/y: ja 10.12 mam wizytę, ale mi juz zapowiedzial, ze płci mi nie poda

Do góry