reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

reklama
agate-prosze pokaz mi bo ja jakos u siebie nie moge no!!! u innych widze a u siebie slepota jak nic!!!!

wez narysuj mi:-( ja powiem jak otoz naciskasz na moje zdjecie i potem prawym klawiszem myszki i pokaze sie lista i bedzie pisalo zapisz obraz jakos,noi zapisz go na pupicie potem wchodzisz na zdjecie te zapisane na pulpicie i pisze otworz w power point i tam rysujesz,znowu zapisujesz na kompie noi wstawiasz tutaj:-)

asca no piękna dzidzia, śliczne ma nóżki:tak:.
komi widzę, że znowu nie dajesz za wygraną:laugh2::laugh2::laugh2:. Dajesz popalic:-D

ja??????? czemu tylko sobie pisze z Agate a moje pisanie i tak nic nie zmieni,ja czekam na synka,przeszlo mi parcie na dziewczynke

Komi tutaj. :tak: Dzieki twoim instrukcjom nauczylam sie czegos nowego na komputerze. ;-)Jak wy mozecie nie widziec slepe jestescie, czy co?:-p A to dlugie to noga, jak guzek takiej wielkosci by byl.:szok:

Agate-to guzek powaznie? mi to jakies niewiadomo co jakis romb:-)

widzisz i jak czegos ciebie nauczylam:-) zuch;-);-)

komi1911 ten twój guzek nie jest całkiem poziomo, ale tez nie odstaje tak mocno na chlopaka.
nie dziwie sie ze lekarz podał płeć- chłopiec, bo to coś miedzy nogami faktycznie długie jest :tak:

reklama
Do góry